- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne testi buDurum ne sizce
hamilelik ise bunun sonucu belli. Sormaya gerek bile yok. ovülasyon diye düzenlerseniz daha iyi olur hamilelik testi gibi duruyorDurum ne sizce
Ovulasyon testiNe testi bu
Yok canım ovulasyon canımhamilelik ise bunun sonucu belli. Sormaya gerek bile yok
Etiket yaptım amahamilelik ise bunun sonucu belli. Sormaya gerek bile yok. ovülasyon diye düzenlerseniz daha iyi olur hamilelik testi gibi duruyor
Mesajımı düzenledim. Konunun başına yazarsanız daha iyi oolur. Hamilelik testi gibi de duruyor. Ya da benim cahilliğimYok canım ovulasyon canım
orayı kimse görmez kolay kolayEtiket yaptım ama
3 4 keredir atıyoyum ya anlarlar diye belirtmedimorayı kimse görmez kolay kolay
Ah canım nerde keşke hamilelik olsa. Ovulasyon testiNe testi ovulasyonsa pik gibi hamilelikse sonucu sizde biliyorsunuz diye düşünüyorum
Inşallah en kisa zamanda nasip etsin canım bugünü değerlendirin pik gibi gözüküyorAh canım nerde keşke hamilelik olsa. Ovulasyon testi
Pik cnm 4gun değerlendir yarın yine yap t çizgisi baya gözükmeye çek olursa çatlama yani o gün ve iki gün daha değerlendirDurum ne sizce ovulasyon testimde 12.ci gündeyim
Adete 10 gün kaldı dün bundan bi tık silikti şuan durum bu