Benim de iki gün önce 50 çıktı ama sonra değer düştü maalesef inşaAllah senin ki artar.Regli olmama 5 gün var 3 gün önce idrar testi yaptım ilk cizgi çıktı sonra ikinci çıktı hemen ardından. Fakat 15 sn sonra ikinci pozitif cizgi siliklesti ardından bir test daha yaptım tek cizgi(( akşamına kan verdim 5.00 çıktı değer haftaya bir daha yaptır dedi normalde reglim gelmeden test yapmam ama son bir haftadır aşırı uyku halindeyim. Son bi iki gundurde bel ve kasıklara ara ara ağrı giriyor. Normalde reglime ya bir gün kala yada olduğum gun ağrılar başlar.
Günümü bekliyorum canım inşallah artar. En kısa zamanda sizede nasip olur inşallahBenim de iki gün önce 50 çıktı ama sonra değer düştü maalesef inşaAllah senin ki artar.
İnşaAllah nasip de varsa kimse engel olamaz zaten takmamaya çalışGünümü bekliyorum canım inşallah artar. En kısa zamanda sizede nasip olur inşallah
Aminnn sagolun inşallah diyelim :))İnşallah hamilesindir.Rabbim isteyen herkese versin yaşatsın bu duyguyu inşallah
Ne güzel kalbiniz var sizin Allah razı olsun sizden sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Inan benim de adet duzensizligim vardi hic umidim yoktu 45 gune bir adet oluyordum cok sukur hamileyim allahima dua ediyorum hamile olanlar hayirli bir sekilde bebegini dunyaya getirsinn diye rabbim istiyenlere mujdeler versin darısı başına insallah duacınım sanada benimde bebek gzoukmuyodu falan daha sonra karnıma cok kotu bi darbe alıpyere dustum o kadar korktum ki zaten gormemistjm duymamıştım o minik kalp atışlarını2 o gece acile gittim ve kalp atışını duydum butun acım gitti bol bol dua et Rabbim bizede mujdeni almayı nasip etsin insalalh
Amin insallah canim benim Rabbim sendende razı olsun hic umidini yitirme olur mu Rabbim sanada cok saglıklı bir bebek mujdesi nasip etsin inşallah aminNe güzel kalbiniz var sizin Allah razı olsun sizden sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
❤❤❤ çok cokk aminAmin insallah canim benim Rabbim sendende razı olsun hic umidini yitirme olur mu Rabbim sanada cok saglıklı bir bebek mujdesi nasip etsin inşallah amin
Günümü bekliyorum canımNaptın gı insallah mutlu haberi almışsındır
Hayırlısı olsun insallah senin icin canim benimGünümü bekliyorum canım
Aminnn Sağol canımm benimHayırlısı olsun insallah senin icin canim benim
Canım hala olmadım ve kan değerim düştü 0.31 eNaptın gı insallah mutlu haberi almışsındır
Canım 14 gün önce falan yaptırdım 5.00 dı şimdi düştü 0.31 e baya sabrettim yani reglimi şuan 10 gün geçiyor benim günüm gelmeden yaptırdım yüksek çıkmıştı ama negatif dendiÇok sabredemiyorsan yaptır canım 1 hafta bekleme 2 gün geçsin yeter benim de 0.18 le başladı en son 8.7 di
Regli oldun mıCanım 14 gün önce falan yaptırdım 5.00 dı şimdi düştü 0.31 e baya sabrettim yani reglimi şuan 10 gün geçiyor benim günüm gelmeden yaptırdım yüksek çıkmıştı ama negatif dendi
HayiŕRegli oldun mı
Ayy canim benim ya cok takılma bak lutfen olmasada uzme kendini tmmi allah seninde gobusunu doldursun insalalh allah yardimcin Olsun insallahCanım hala olmadım ve kan değerim düştü 0.31 e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?