Ümitlenmek istemiyorum 3 yıllık evliyimilk hayırlı olsun benden gelsin
Teşekkür ederim.allahtan ümit kesilmez canım bir kaç gün daha bekle tekrarla testini
Allah bağışlasın evladinizi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda banadaaa :) rabbim herkezin gönlüne göre versinbenimde sizin gibi olmuştu şimdi kucağımda 2 aylık bi oğlum var.en sağlıklısı adet gününüzün geçmesini beklemek.rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
bende de ayn sonuç çıkmıştı :) üç gün sonra 101 oldu :) sonra 1000 sonra 10000 derken 13000 ne kadar dayandı :) ama maalesef düşük oldu..inşallah sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın hayırlı olsun :))Regli olmama 5 gün var 3 gün önce idrar testi yaptım ilk cizgi çıktı sonra ikinci çıktı hemen ardından. Fakat 15 sn sonra ikinci pozitif cizgi siliklesti ardından bir test daha yaptım tek cizgi(( akşamına kan verdim 5.00 çıktı değer haftaya bir daha yaptır dedi normalde reglim gelmeden test yapmam ama son bir haftadır aşırı uyku halindeyim. Son bi iki gundurde bel ve kasıklara ara ara ağrı giriyor. Normalde reglime ya bir gün kala yada olduğum gun ağrılar başlar.
Emin değilim ki gebelik varmı yok mu tam sınırda çıkmış tekrar yaptıracağım biraz geçsin istiyorum reglime var dahabende de ayn sonuç çıkmıştı :) üç gün sonra 101 oldu :) sonra 1000 sonra 10000 derken 13000 ne kadar dayandı :) ama maalesef düşük oldu..inşallah sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın hayırlı olsun :))
Rabbim sabrını versin bu arada inş en yakın zamanda hayırlı haberler alırsınız inşallah herşey gönlünüzce olsunbende de ayn sonuç çıkmıştı :) üç gün sonra 101 oldu :) sonra 1000 sonra 10000 derken 13000 ne kadar dayandı :) ama maalesef düşük oldu..inşallah sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın hayırlı olsun :))
sen psikolojikmen kendini çok kaptırmamaya çalış sonra çok üzülüyoruzEmin değilim ki gebelik varmı yok mu tam sınırda çıkmış tekrar yaptıracağım biraz geçsin istiyorum reglime var daha
keseyide gördüm değer 1500 olunca :) ama kalp atışını duyamadan kaybettim ikinci kez...hemde aylar sonra gebe kalabilmişkenEmin değilim ki gebelik varmı yok mu tam sınırda çıkmış tekrar yaptıracağım biraz geçsin istiyorum reglime var daha
Nasibi yokmuş belki bu dünyada neyi ne kadar istersek onla sinaniyoruz değil mikeseyide gördüm değer 1500 olunca :) ama kalp atışını duyamadan kaybettim ikinci kez...hemde aylar sonra gebe kalabilmişken
kesinlikle kesinlikle öyle..neyi çok istersek imtihanımız oluyor aslında kendi kendimizi sınıyoruz..bunu düşünüp kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum bilhassa hayırlısı için dua ediyorumNasibi yokmuş belki bu dünyada neyi ne kadar istersek onla sinaniyoruz değil mi
Regli olmama 5 gün var 3 gün önce idrar testi yaptım ilk cizgi çıktı sonra ikinci çıktı hemen ardından. Fakat 15 sn sonra ikinci pozitif cizgi siliklesti ardından bir test daha yaptım tek cizgi(( akşamına kan verdim 5.00 çıktı değer haftaya bir daha yaptır dedi normalde reglim gelmeden test yapmam ama son bir haftadır aşırı uyku halindeyim. Son bi iki gundurde bel ve kasıklara ara ara ağrı giriyor. Normalde reglime ya bir gün kala yada olduğum gun ağrılar başlar.
Şuan bel ağrılarım biraz daha arttı gibi regli sancısı gibiIyi cikmis canim sonuc aslinda hemde gununden once,gozunaydin diyelim :)
Gununun gecmeside onemli tabii.
O agrilar gebeliktede oluyor ama kendini rahatlat.
Şuan bel ağrılarım biraz daha arttı gibi regli sancısı gibi( olmak istemiyorum ama hayırlısı demekten başka bisey gelmiyor elimden
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Guzel dileğin için çok teşekkür ederimBu yuzden en guzeli regli atlatmaktir
Olacagi varsa olacak nasip degilse kimildamasanda kendisi sonlanir.
O yuzden kendini hic suclamadan sakince gunune bekle.
Insallah devam eder♡
Inşallah canımm ❤❤Insallah Hamişsindir canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?