• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarrrr acil yardım beta hcg 5.00

chescake

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
22
14
3
Regli olmama 5 gün var 3 gün önce idrar testi yaptım ilk cizgi çıktı sonra ikinci çıktı hemen ardından. Fakat 15 sn sonra ikinci pozitif cizgi siliklesti ardından bir test daha yaptım tek cizgi :((( akşamına kan verdim 5.00 çıktı değer haftaya bir daha yaptır dedi normalde reglim gelmeden test yapmam ama son bir haftadır aşırı uyku halindeyim. Son bi iki gundurde bel ve kasıklara ara ara ağrı giriyor. Normalde reglime ya bir gün kala yada olduğum gun ağrılar başlar.

benimde sizin gibi olmuştu şimdi kucağımda 2 aylık bi oğlum var.en sağlıklısı adet gününüzün geçmesini beklemek.rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

benimde sizin gibi olmuştu şimdi kucağımda 2 aylık bi oğlum var.en sağlıklısı adet gününüzün geçmesini beklemek.rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
Allah bağışlasın evladinizi rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda banadaaa :) rabbim herkezin gönlüne göre versin

Regli olmama 5 gün var 3 gün önce idrar testi yaptım ilk cizgi çıktı sonra ikinci çıktı hemen ardından. Fakat 15 sn sonra ikinci pozitif cizgi siliklesti ardından bir test daha yaptım tek cizgi :KK43:(( akşamına kan verdim 5.00 çıktı değer haftaya bir daha yaptır dedi normalde reglim gelmeden test yapmam ama son bir haftadır aşırı uyku halindeyim. Son bi iki gundurde bel ve kasıklara ara ara ağrı giriyor. Normalde reglime ya bir gün kala yada olduğum gun ağrılar başlar.
bende de ayn sonuç çıkmıştı :) üç gün sonra 101 oldu :) sonra 1000 sonra 10000 derken 13000 ne kadar dayandı :) ama maalesef düşük oldu..inşallah sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın hayırlı olsun :))

bende de ayn sonuç çıkmıştı :) üç gün sonra 101 oldu :) sonra 1000 sonra 10000 derken 13000 ne kadar dayandı :) ama maalesef düşük oldu..inşallah sağlıkla devam eder ve kucağına alırsın hayırlı olsun :))
Emin değilim ki gebelik varmı yok mu tam sınırda çıkmış tekrar yaptıracağım biraz geçsin istiyorum reglime var daha

Rabbim sabrını versin bu arada inş en yakın zamanda hayırlı haberler alırsınız inşallah herşey gönlünüzce olsun

Emin değilim ki gebelik varmı yok mu tam sınırda çıkmış tekrar yaptıracağım biraz geçsin istiyorum reglime var daha
sen psikolojikmen kendini çok kaptırmamaya çalış sonra çok üzülüyoruz :( doktor bana gebelik varda denmez yokda denmez bu değerle demişti..benim göğüslerim çok hassastı ondan şüphelenip kan vermiştim idrar testide yaptım net negatif çıkmıştı..üç gün sonra birdaha ver kan dedi doktor çok güzel artmış 101 olmuştu :)

keseyide gördüm değer 1500 olunca :) ama kalp atışını duyamadan kaybettim ikinci kez...hemde aylar sonra gebe kalabilmişken

Nasibi yokmuş belki bu dünyada neyi ne kadar istersek onla sinaniyoruz değil mi
kesinlikle kesinlikle öyle..neyi çok istersek imtihanımız oluyor aslında kendi kendimizi sınıyoruz..bunu düşünüp kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum bilhassa hayırlısı için dua ediyorum

Regli olmama 5 gün var 3 gün önce idrar testi yaptım ilk cizgi çıktı sonra ikinci çıktı hemen ardından. Fakat 15 sn sonra ikinci pozitif cizgi siliklesti ardından bir test daha yaptım tek cizgi :KK43:(( akşamına kan verdim 5.00 çıktı değer haftaya bir daha yaptır dedi normalde reglim gelmeden test yapmam ama son bir haftadır aşırı uyku halindeyim. Son bi iki gundurde bel ve kasıklara ara ara ağrı giriyor. Normalde reglime ya bir gün kala yada olduğum gun ağrılar başlar.

Iyi cikmis canim sonuc aslinda hemde gununden once,gozunaydin diyelim :)
Gununun gecmeside onemli tabii.
O agrilar gebeliktede oluyor ama kendini rahatlat.

Iyi cikmis canim sonuc aslinda hemde gununden once,gozunaydin diyelim :)
Gununun gecmeside onemli tabii.
O agrilar gebeliktede oluyor ama kendini rahatlat.
Şuan bel ağrılarım biraz daha arttı gibi regli sancısı gibi :(( olmak istemiyorum ama hayırlısı demekten başka bisey gelmiyor elimden

Şuan bel ağrılarım biraz daha arttı gibi regli sancısı gibi :KK43:( olmak istemiyorum ama hayırlısı demekten başka bisey gelmiyor elimden

Bu yuzden en guzeli regli atlatmaktir
Olacagi varsa olacak nasip degilse kimildamasanda kendisi sonlanir.
O yuzden kendini hic suclamadan sakince gunune bekle.
Insallah devam eder♡

Bu yuzden en guzeli regli atlatmaktir
Olacagi varsa olacak nasip degilse kimildamasanda kendisi sonlanir.
O yuzden kendini hic suclamadan sakince gunune bekle.
Insallah devam eder♡
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Guzel dileğin için çok teşekkür ederim

Back