Kırmızı beyaz değilde kırmızıyla siyah kaplayabilirsin. Güzelde olur. Ama öyle kolay değil zannımca çünkü buradaki arkadaşların tecrübeleri okumuştum. Kendine güveniyorsan yap.
bende hep yatak odamı beyaz istemştm fakat kahve geldi artık ruhum karradı bende boyatmk istiorum bu dediğin nası bişi anlamadm boyamaya 800 ytl istiolar.evn hertarafı kahve ög geldi artık içim açlsn bras llahtan oğlm odası krem renkli felan aynı oğlmn odası gibi boyatmk istiorum ben..
resm yokmu?
Evet kırmızı yatak odaları için çok önerilen bir renk değil kırmızı abajur haricinde (anlarsın ya.. :)))
Yatakodaları için genelde soft renkler önerilir, perde olarak ise koyu tonlar (güneş alıyorsa sabah güneşi uyuyan kişiyi rahatsız etmesin gereğinden daha erken uyandırmasın diye.
Zaten yatak odası takımının dolapları gibi büyük bir yüzeyde yapışkanlı kağıtların çok da hoş duracağını zanetmiyorum, sentetik bir hava verebilir.. Sonuçta mutfak dolapları ok, ama yatak odası için çok hoş olmaz gibi geliyor...
Böyle kadife dokulu kabartmalı çok hoş desenli duvar kağıtları var, onlarla dekorasyn yapabilirsin.. Mesela yatak başının olduğu duvarın tamamını yada yatağın başınn genişliği kadar kısmını ve gardrobunun ortadaki 2 kapağını kaplayarak değişik bir hava katabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?