kızlarrr yatak odama bi el atın lütfenn

wonder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
91
3
98
İstanbul
kızlarr yatak odamızın rengini istediğimiz renkten başka renk getirmişlerdi bizde bidaha değiştirmedik aslında kötü bi renk diğil ama erken sıkıldım şimdi şu kaplama kağıtlarıyla beyaza kaplıyım diyorum size sorum şu ; acaba becerebilirmiyim yoksa çok marifet isteyen bi işmi birde beyaz tek başına kötü dururmu aslında ben bazı yerleri kırmızı kaplıyım diye düşünüyorum ama çocuk odası gibi olur diyede korkuyorum açıkçası bana fikir verirmisiniz :sm_cool: artık odama girdiğimde enerjik olmak istiyorum

Kırmızı beyaz değilde kırmızıyla siyah kaplayabilirsin. Güzelde olur. Ama öyle kolay değil zannımca çünkü buradaki arkadaşların tecrübeleri okumuştum. Kendine güveniyorsan yap.

bende hep yatak odamı beyaz istemştm fakat kahve geldi artık ruhum karradı bende boyatmk istiorum bu dediğin nası bişi anlamadm boyamaya 800 ytl istiolar.evn hertarafı kahve ög geldi artık içim açlsn bras llahtan oğlm odası krem renkli felan aynı oğlmn odası gibi boyatmk istiorum ben..

Kırmızı beyaz değilde kırmızıyla siyah kaplayabilirsin. Güzelde olur. Ama öyle kolay değil zannımca çünkü buradaki arkadaşların tecrübeleri okumuştum. Kendine güveniyorsan yap.

yaa daha önce kutu falan kapladım oldu ama tabi dolap bu nasıl olur bilemiyorum yani kutu kaplarken aldığım yapışkanlı folyolar kötüydü biraz açılma yapııyodu iyisinide bulmam lazım

renk çokta güzel olsa insanı çok sıkıyo dimi canım söylediğim site içinde bakarsan bazı arkadaşlar mutfak dolaplarını vs. kaplamışlar arkası yapışkanlı ön tarafı mobilya yada sade renk olan kağıtlar ölçüp uygulamak istediğin yere yapıştırıyosun

yatak odanı kırmızı yapma bence. kan akışını hızlandıran bir renk. uyku problemi yaşatabiliyormuş....

Evet kırmızı yatak odaları için çok önerilen bir renk değil kırmızı abajur haricinde (anlarsın ya.. :)))
Yatakodaları için genelde soft renkler önerilir, perde olarak ise koyu tonlar (güneş alıyorsa sabah güneşi uyuyan kişiyi rahatsız etmesin gereğinden daha erken uyandırmasın diye.
Zaten yatak odası takımının dolapları gibi büyük bir yüzeyde yapışkanlı kağıtların çok da hoş duracağını zanetmiyorum, sentetik bir hava verebilir.. Sonuçta mutfak dolapları ok, ama yatak odası için çok hoş olmaz gibi geliyor...
Böyle kadife dokulu kabartmalı çok hoş desenli duvar kağıtları var, onlarla dekorasyn yapabilirsin.. Mesela yatak başının olduğu duvarın tamamını yada yatağın başınn genişliği kadar kısmını ve gardrobunun ortadaki 2 kapağını kaplayarak değişik bir hava katabilirsin

haklıısn canım sanırım aslın da ben taban rengi beyaz yapıcaktım zaten ama kaplama kağıtları konusunda tereddütlüyüm gerçekten

yatak odasında kırmızının pekte hoş olacağını sanmıyorum hatta evin hiçbiryerinde olmasın bence kırmızı stres yaratan bir renk sakinlik ve durgunluk istersen krem +mavi ve pembe tonları hoş olabilir..ama eğer enerji dolu bir ortam istiyorsan güzel bir krem+yeşil -kavuniçi-turuncu renklerini kullanabilirsin..yalnız bir yakınımdan gördüğüm kadarıyla krem gül kurusu da çok hoş duruyor dolapta.. tabi karar senin..

ben banyo dolaplarımı kapladım güzel oluyor cok zor ama.düz kapak olduğu halde çok zorlandım hava kabarcığı kalmaması lazım arada ve kapaklar acıp kapatılırken kenarlardan zamanla kalkıyor.ilk yaptığımda çok hoşuma gitmişti 1 sene oldu nerdeyse. biraz bozuldu tabi zamanla.ama yatak odasına olmaz bence hem çok parça var dolap çok büyük parçalarda vardır yatak odasında tabi.okadar geniş kaplama kağıdı varmı bilmem varsada yapıştırmak çok zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…