• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr yaşam koçluğuyla tavsiye arıyorummmm!!!!!!!!

birgariphatun

Üye
Kayıtlı Üye
Merhabalar.Son zamanlarda bu yaşam koçluğu,kişisel danışmanlık olaylarını çok duyuyorum çevremde.Hayatını düzene koyma noktasında,insanlarla iletişimde falan çok faydası olduğunu söylüyorlar.Benim de şu sıralar özellikle çok ihtiyacım var böyle bişeye.O yuzden araştırmaya başladım.Birçok bilgi buldum ama güvenemiyorum.Ortalaıkta birsürü bu işi yapan kurum var.Çok tarafsız gelmedi bilgiler.Bu konuda tavsiye verebilcek arkadaşlar varsa görüşlerini almak isterim.Gerçekten bahsettikleri kadar faydası oluyo mu,önerilen güvenilir bi kurum var mı(muğlada yaşıyorum) , bu hizmeti aldıktan sonra yaşam koçu olabilme şansım olur mu(meslek olarak da düşünüyorum ilerde), bana ne kadar masrafa neden olur?Şimdiden teşekkürler:)

merhaba, bu yıl 12 seans koçluk aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. artık ulaşabileceğim hedefler koyup emin adımlarla ilerliyorum. İnsanların varlıklarına saygı duymayı öğrendim, daha affedici ve huzurlu oldum. Kendime hep olumsuz dil ile konuştuğumu farkettim.
neren kim yaşam koçunu

Back
X