kolestonun çikolata kahvesi ya da fındık kabuğu olabilir canım. yalnız belki biliyorsundur koelston biraz koyu çıkıyor. onun için ilk boyamada biraz koyu olabilir ama yıkadıkça akar
tşk ederim micrada ben daha önceden çikolata kahvesiyle yoğun bakırı karışırmıştım ama alakasız bişey oldu kuaförede yaptırdım tutturamadı acaba bide fındık kabuğuylamı denesem turuncu olmasından korkuyom bu çok tatlı bi renk nasıl yakalarım bilmiyorum avatarındaki saç rengi sanamı ait o renkte güzel
tşk ederim canım dediğin renge baktım ama oda değil nasıl bulucam yaa offf yoksa siyaha boyucam böle dene dene olmuyo hiç değilse siyah yapar kurtulurum bi dahada uğraşmam
tşk ederim micrada ben daha önceden çikolata kahvesiyle yoğun bakırı karışırmıştım ama alakasız bişey oldu kuaförede yaptırdım tutturamadı acaba bide fındık kabuğuylamı denesem turuncu olmasından korkuyom bu çok tatlı bi renk nasıl yakalarım bilmiyorum avatarındaki saç rengi sanamı ait o renkte güzel
yok canım bana ait değil. ama tutturması zor bir renk ve çok hoşuma giden bir renk. denemek henüz kısmet olmadı :) şimdi canım senin fotoda sorduğun renge baktığımda bakırlık da var, akajuluk (hafif kızıllık gibi) da var. loreal 6.45 güzel ama koyu tutar. onun içine sarı karıştırırsan olabilir. burda boya renkleri hakkında çok tecrübeli bir arkadaşımız var nicki küllümango. istersen ona da özel mesaj atıp sorarsan iyi olur canım.
tşk ederim canım saol msj atmayı çok isterdim ama msj atamıyorum belli bi sayıyı aşmam lazımmış sana zahmet olmassa sen sorabilirmisin bi baksa olmaz mı