kızlarrr yardım edin:(

hunger86

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
96
0
kızlar şu an 24 haftalık ikizlerime hamileyim dişim çürük ve çok ağırıyorsenağlama parol içtim ama hiç faydası olmadı dr. ancak yarın gidebilirim kızlar ağrıyı azaltmak için bildiğiniz bişeyler var mı ooofff nasıl dayanacağım kadın doğum doktorumu aradım lokal anestezi ile kanal tedavisi olabilirsin dedi bi sorun olmaz dimi

öncelikle geçmiş olsun. kanal tedavisi olabilirsin tabi ki sorun olmaz. doktorun da söylemiş zaten. endişe etmene gerek yok. zaten bir an önce tedavi olman da iyi olur. çürüğün iltihabı vücuda zarar veriyor zaten. bir an önce iyileşmen dileğiyle :)

CNM KARANFıL YAĞI ANINDA GEÇıRıYO AMA HAMıLELıKTE ZARARI OLURMU BıLMEM

KARANFıL YAĞININ FAYDALARI
* Mikropları öldürür.
* Ağrıları dindirir.
* Sinirleri uyarır.
* Hazmı kolaylaştırır.
* Koku giderir.
* ıştah açar.
* ıshali keser.
* Bedeni ve zihni yorgunlukları giderir.
* Doğumu kolaylaştırır.
* Ateş düşürür.
* Terletir.
* Mide üşütmesinden doğan şikayetleri giderir.
* Ağız ve mide kokularını gidermeye yardımcı olur.
* Antiseptik ve ağrı kesici olarak kullanılabilir.
* Diş ağrılarına etkili olup. diş eti çekilmesi ve iltihabına kullanılmasi tavsiye edilir.
KULLANIM ŞEKLı : Dahilen; 1 fincan suya 1-2 damla damlatılarak içilir. Diş ağrılarında pamuk üzerine damlatılarak diş üzerine tatbik edilir.

canım cok gecmıs olsun...
12.haftadan sonra lokal anestezı ıle dolgu,kanal tedavısı gıbı seyler yapılıyor yada hamılelerın kullanabıldıgı antıbıyotıkten kullanabılıyosun. bence bı dıs doktoruna gorun. ıltıhaplı kalması daha kotu bebegın ıcın. tez zamanda gecer ıns...

öncelikle geçmiş olsun. kanal tedavisi olabilirsin tabi ki sorun olmaz. doktorun da söylemiş zaten. endişe etmene gerek yok. zaten bir an önce tedavi olman da iyi olur. çürüğün iltihabı vücuda zarar veriyor zaten. bir an önce iyileşmen dileğiyle :)

sağol marduk yarına kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum sabah olmaz bu ağrıylaaasenağlama

CNM KARANFİL YAĞI ANINDA GEÇİRİYO AMA HAMİLELİKTE ZARARI OLURMU BİLMEM

KARANFİL YAĞININ FAYDALARI
* Mikropları öldürür.
* Ağrıları dindirir.
* Sinirleri uyarır.
* Hazmı kolaylaştırır.
* Koku giderir.
* İştah açar.
* İshali keser.
* Bedeni ve zihni yorgunlukları giderir.
* Doğumu kolaylaştırır.
* Ateş düşürür.
* Terletir.
* Mide üşütmesinden doğan şikayetleri giderir.
* Ağız ve mide kokularını gidermeye yardımcı olur.
* Antiseptik ve ağrı kesici olarak kullanılabilir.
* Diş ağrılarına etkili olup. diş eti çekilmesi ve iltihabına kullanılmasi tavsiye edilir.
KULLANIM ŞEKLİ : Dahilen; 1 fincan suya 1-2 damla damlatılarak içilir. Diş ağrılarında pamuk üzerine damlatılarak diş üzerine tatbik edilir.
yaman nette baktım az önce dişinol diye bi ilaç varmış eşim işten gelince onu aldıracağım umarım bi faydası olur eski yöntemleri denedim pamuğa kolanya döktüm dişime koydum banamısın demedi allahımmmm yardım ettt geçsin ağrım

canım cok gecmıs olsun...
12.haftadan sonra lokal anestezı ıle dolgu,kanal tedavısı gıbı seyler yapılıyor yada hamılelerın kullanabıldıgı antıbıyotıkten kullanabılıyosun. bence bı dıs doktoruna gorun. ıltıhaplı kalması daha kotu bebegın ıcın. tez zamanda gecer ıns...

zeynep sağol yarın ilk işim dr. gitmek sizler böyle yazınca rahatladım rahatlıkla tedavi olabilirim yani sakıncası olur bebeklerime diye korktum allahıma dua ediyorum azıcık geçsin ağrı çok fena yaaa

canim disinol diye bir ilac var tamamen dogal bir ilac gebelige herhangi bir yan etksi yok.tum eczanelerde var diye biliyorum fiyatida cok uygun 2 milyon diye hatirliyorum.kurdana pamugu sarip ilaca batirdktn sonra disine degdiriyorsun o 2 dakika icinde disini uyusturup agriyi yok ediyor.alip denemeni tavsiye ediyorum.gecmis olsun/

kızlar ben akşam üzeri dayanamayıp açık bi diş doktoru bulup ona gittimadam dişimi oyup çürüğü temizledi ve ilaçlı bir pamuk koyup beni eve yolladı ve 3 gün sonra gelirsin pansuman yaparız dedi bir kaç gün sonrada dolgu yaparız dedi doktordan geldiğimden beri dayanılmayacak şekilde dişim öncekinden daha şiddetli ağırıyor hayatımda hiç diş tedavisi olmadım bu kadar ağrı olması normal mi yaaa dişimin olduğu sol taraf şakaklarıma kadar ağırıyor offfffffffffff yanlış bi uzmanın elinde miyim allahım deliricem çok fenaaa ağırıyor bebeklerime bişey olacak diye çok korkuyorum böyle mi oluyor bu dolgu işlemisenağlama

kızlar ben akşam üzeri dayanamayıp açık bi diş doktoru bulup ona gittimadam dişimi oyup çürüğü temizledi ve ilaçlı bir pamuk koyup beni eve yolladı ve 3 gün sonra gelirsin pansuman yaparız dedi bir kaç gün sonrada dolgu yaparız dedi doktordan geldiğimden beri dayanılmayacak şekilde dişim öncekinden daha şiddetli ağırıyor hayatımda hiç diş tedavisi olmadım bu kadar ağrı olması normal mi yaaa dişimin olduğu sol taraf şakaklarıma kadar ağırıyor offfffffffffff yanlış bi uzmanın elinde miyim allahım deliricem çok fenaaa ağırıyor bebeklerime bişey olacak diye çok korkuyorum böyle mi oluyor bu dolgu işlemisenağlama

aslında ağrımaması lazım. bence doktoru ara durumunu bildir. geçmiş olsun.

X