kızlarrr yardım edermisiniz:) (resimli)

nhal83

02.11.2014
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
1.723
799
248
mutfak dolap seçimim hk. yardımcı olurmusunuz????

Bakış Kapak ::.

kızlar yeni mutfağım için kapak rengi beğenmeye çalışıyorum yardımcı olurmusunuz bana

bu linkte,üst kapaklar 4.sırada olan 320 parlak çizgili beyaz alt kapakları 250 kodlu parlak gri diye düşündüm sizce nasıl??? beyaz kapağın üstündeki çizgilerde metalik rengi????başka tavsiyeniz olursada çok sevinirim.

beyaz çizgili olan güzel ama düz griyle birlikte bence end. mutfaklara benzer, ev mutfağı gibi durmaz yani. donuk, soğuk bir görünüm olur gibi geldi bana. ama mesela siyahla birlikte dersen daha şık ve modern görünür diye düşünüyorum.

yorumun için teşekkür ederim:)aslında siyah beyaz yaptıracaktım ama mutfakcım çok kir gösteriri dedi çalıştığım için çok zor olur diye düşünüp parlak gri rengini düşündüm ama daha tam karar veremedim

Bence tezgah/tezgah alnı canlı bir renk olursa gayet şık durur seçtiğiniz kapaklar. Dolap kapaklarında çok iz kalıp kalmayacağını bir miktar anlayabilmek için kapak örneklerini bol bol ıslak ve kuru elle ellemek yararlı olur sanırım. Düz siyah tabi en ufak tozu da gösterebilir.

Üst 25, alt 297 ya da 321 de olabilir belki. Alttaki koyu renkler çizgili olunca kiri düz siyahtan daha az gösterebilir.

320 nin altına 297 derim ben, gayet hoş uyum sağlarlar...

teşekkür ederim arkadaşlar mutfak dolaplarım yarın takılacak inşallah resimlerinide sizinle paylaşıcam bitince:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…