biraz daha yakından çekseydiniz ve tam üstünden yukardan yani çekseydiniz daha anlaşılır olabilirdi
görüyor gibiyim
inş canım :) çok teşekkür ederim ilgilendiğin içinben gördüm yarın tekrar et canım.hayırlısı olsun hakkında
inş canım :) çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
ayyyy gerçekten mii :) çok silik ya yanlış olma ihtimali var mıdır ki? ovulasyonun üzerinden 12 gün geçti daha varsada çok net bi çizgi çıkamaz daha anca bu kadar olur ama ne biliyim insan şüpheleniyoBen de gordummmmm:)
ayyyy gerçekten mii :) çok silik ya yanlış olma ihtimali var mıdır ki? ovulasyonun üzerinden 12 gün geçti daha varsada çok net bi çizgi çıkamaz daha anca bu kadar olur ama ne biliyim insan şüpheleniyo
ayyyy gerçekten mii :) çok silik ya yanlış olma ihtimali var mıdır ki? ovulasyonun üzerinden 12 gün geçti daha varsada çok net bi çizgi çıkamaz daha anca bu kadar olur ama ne biliyim insan şüpheleniyo
Canim farkli bi test ile tekrar dene. Aynisi olursa bence var:) hadi hayirlisi
Bende cizgiyi gordum buyuk ihtimal 3 haftalik gebesiniz.
yarın sabah kan vericem buraya da yazarım bu ay klomen ve progestan kullandım şu an onların etkisiyle mi böyle çıkıyo diye düşünüyorum çok silik olduğu için şüphe ediyorum ve 2 ay önce doktor adete 1 gün kala keseye benzer bişey var dedi akşamında adet oldum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum kaptırmamam lazım kendimiBende ovulasyondan on uc gun sonra gormustum cift cizgiyi. Bundan birazcik daha koyu idi. Seninki de zamanla koyulasir insallah. Kan versen kanda da cikar
kızlar kan verdim 3 te sonucu alcam bugün 1 damla kahverengi leke geldi sabah başka bişey gelmedi merakla bekliyorum sonucu
Evet aldım maalesef negatif değer 2.ydi heyecanlanmistim bayasonucunuzu aldiniz mi merak ettim :)
ALLAH gonlunuze gore versin insaALLAH
insaALLAH en kisa zamanda ALLAH nasib eder hayirla sagliklaEvet aldım maalesef negatif değer 2.ydi heyecanlanmistim baya
Hayırlısı boyleymis
Aminn cnm isteyen herkese inş...insaALLAH en kisa zamanda ALLAH nasib eder hayirla saglikla