kızlarrr yanlış mı görüyorumm

kızlar bugün test yaptım ben ikinci bir çizgi görüyorum aslında fotoğrafta çok belli değil normalde daha bariz görebilen var mı yoksa bu kadar silik olması birşey yok anlamına da geliyormu? yarın sabah kan testine gidicem ama siz de bakar mısınız teste?

biraz daha yakından çekseydiniz ve tam üstünden yukardan yani çekseydiniz daha anlaşılır olabilirdi

ayyyy gerçekten mii :) çok silik ya yanlış olma ihtimali var mıdır ki? ovulasyonun üzerinden 12 gün geçti daha varsada çok net bi çizgi çıkamaz daha anca bu kadar olur ama ne biliyim insan şüpheleniyo

Canim farkli bi test ile tekrar dene. Aynisi olursa bence var:) hadi hayirlisi

ayyyy gerçekten mii :) çok silik ya yanlış olma ihtimali var mıdır ki? ovulasyonun üzerinden 12 gün geçti daha varsada çok net bi çizgi çıkamaz daha anca bu kadar olur ama ne biliyim insan şüpheleniyo

Bende ovulasyondan on uc gun sonra gormustum cift cizgiyi. Bundan birazcik daha koyu idi. Seninki de zamanla koyulasir insallah. Kan versen kanda da cikar

Canim farkli bi test ile tekrar dene. Aynisi olursa bence var:) hadi hayirlisi

Bende cizgiyi gordum buyuk ihtimal 3 haftalik gebesiniz.

Bende ovulasyondan on uc gun sonra gormustum cift cizgiyi. Bundan birazcik daha koyu idi. Seninki de zamanla koyulasir insallah. Kan versen kanda da cikar
yarın sabah kan vericem buraya da yazarım bu ay klomen ve progestan kullandım şu an onların etkisiyle mi böyle çıkıyo diye düşünüyorum çok silik olduğu için şüphe ediyorum ve 2 ay önce doktor adete 1 gün kala keseye benzer bişey var dedi akşamında adet oldum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum kaptırmamam lazım kendimi
inş hayırlısı olur kızlar

kızlar kan verdim 3 te sonucu alcam bugün 1 damla kahverengi leke geldi sabah başka bişey gelmedi merakla bekliyorum sonucu

kızlar kan verdim 3 te sonucu alcam bugün 1 damla kahverengi leke geldi sabah başka bişey gelmedi merakla bekliyorum sonucu

bende gordum cizgiyi insallah vardir canim kahverengi leke bende yasadim regl funumde yerlesme kanamasiydi :) 6 7 damla bisiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…