ben de 6 aylık hamileyim, 2 hafta önce şiddetli bel ağrısıyla uyandım. denge sistemim bozuldu ondan belim ağrıyor dedim uyku sersemi. akşama doğru böbrek sancısı olduğunu anladım, sağ kasığıma vurdu zaman zaman sancısı. o gece zor sabah oldu, öldüm resmen. sabah ilk işim doktoruma gitmek oldu. ultrasonla baktı böbreklerime, sağ tarafta hafif iltihap gördü. bu aylarda bebekler sağda dururmuş daha doğrusu ağırlığını sağa verirmiş, o yüzden idrar yollarını tıkayıp idrarın boşalmasını engellermiş bu nedenle kalan idrar böbreğe iltihap olarak geri gidermiş. bol bol su içip sol tarafına yat dedi. 3 gün 3 litre zorla su içtim, ağrım da gitti. sağa yatınca tekme yemedim bebişten ama ağrım artıyordu mecbur sola dönüyordum, hep sol tarafta yatınca da insan tutuluyor yaaa fisfisfis senin durumda böyle bişey olabilir. ayrıca doktorum dedi ki su içmeyip soluna yatmazsan bebekle idrar yollarının arasına ağırlığı ortadan kaldırmak için ameliyatla kateret denilen sopaya benzer bişi koymak gerekirmiş. ama gerek kalmadı ağrım yok çok şükür.