Kızlarrr tüp bebek ve kararsızlık

LeylaSultan93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.738
4.372
Selamm kızlar,

Özet geçmek istiyorum ve gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var.
7 senelik evliyim, vajinismus öyküm vardı.
Son 4 senedir sorunsuz ilişki yaşıyoruz.
Buna rağmen hiç gebelik oluşmadı.

Önce pek üstüne durmadım iş kariyer vs derken ama hiçte korunmadım. Buna rağmen oluşmadı hiç gebelik.
Son 6 aydır 3/4 doktora gittim ama hepsi okadar farklı şeyler söyediki kafam karmakarışık.

Eşimde herşey normal. (Hepsinde aynı şeyi söylediler)

1. Doktor Kayseri Mustafa Taş
Hiçbir sorun yok herşey normal, sizi iki haftaya gebe gönderirim dedi. Ama bilmiyorum ortamı biraz içime sinmedi.

2.Doktor Bülent Tıraş Maslak
Rahim filminde herşey normal dedi, sadece küçük bi polip. Gerekirse o an hallederiz. Hatta aşılama bike deneyebiliriz önce belki dedi. ( içime sindi ama ücreti gereksiz pahalı)

3. Doktor Soner Düzgüner
Aşırı ilgili herşeyi tane tane anlatan çok aşırı içime sindi ama rahim filminde tüpün birinden zor geçiş olduğunu söyledi. Büyük ihtimalle toplama olacak. Sonra bir ay dinlemdirme. Üçüncü ayda transfer dedi. Aşılamayı hiç önermedi. Şans çok düşük dedi.

Yarın son olarak birtane doktora daha gidicem (Mersin MedicalPark Dr Ahmet Yıldızbakan)
Onunda fikirlerini alıp birini seçmeliyim.

Ama aşırı kararsızım. Hepside başka şeyler söylüyor.

Sizin tavsiyeleriniz neler🥹

Biraz uzun oldu şimdiden teşekkür ederim.
Başka doktor önerisi olan varsa oda olabilir 🙏🏻

Selamm kızlar,

Özet geçmek istiyorum ve gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var.
7 senelik evliyim, vajinismus öyküm vardı.
Son 4 senedir sorunsuz ilişki yaşıyoruz.
Buna rağmen hiç gebelik oluşmadı.

Önce pek üstüne durmadım iş kariyer vs derken ama hiçte korunmadım. Buna rağmen oluşmadı hiç gebelik.
Son 6 aydır 3/4 doktora gittim ama hepsi okadar farklı şeyler söyediki kafam karmakarışık.

Eşimde herşey normal. (Hepsinde aynı şeyi söylediler)

1. Doktor Kayseri Mustafa Taş
Hiçbir sorun yok herşey normal, sizi iki haftaya gebe gönderirim dedi. Ama bilmiyorum ortamı biraz içime sinmedi.

2.Doktor Bülent Tıraş Maslak
Rahim filminde herşey normal dedi, sadece küçük bi polip. Gerekirse o an hallederiz. Hatta aşılama bike deneyebiliriz önce belki dedi. ( içime sindi ama ücreti gereksiz pahalı)

3. Doktor Soner Düzgüner
Aşırı ilgili herşeyi tane tane anlatan çok aşırı içime sindi ama rahim filminde tüpün birinden zor geçiş olduğunu söyledi. Büyük ihtimalle toplama olacak. Sonra bir ay dinlemdirme. Üçüncü ayda transfer dedi. Aşılamayı hiç önermedi. Şans çok düşük dedi.

Yarın son olarak birtane doktora daha gidicem (Mersin MedicalPark Dr Ahmet Yıldızbakan)
Onunda fikirlerini alıp birini seçmeliyim.

Ama aşırı kararsızım. Hepside başka şeyler söylüyor.

Sizin tavsiyeleriniz neler🥹
Öncelikle merhaba canım. Rahim filmini farklı yorumlamışlar malesef aynı şeyleri farklı doktorlarda ben de yaşadım. Biri rahim filminde tüplerinizin anatomisi bozuk dedi, geriye gösterdiğim 4 doktor tüpleriniz açık ve sıkıntısız dedi… ben 13 aydır gebe kalamadım yaşım 28. Artık haftaya bahçeciye gideceğim ve içime sinerse doktorun dediklerini dinleyeceğim fazla doktora gitmeden. Hatta tüp bebek fikrine alışmaya çalışıyorum 2 aydır 🙏🏼 sana tavsiyem deneyeli çok uzun süre olmuş. Her şeyin normalse veya sorun varsa önce onu çözüp tüp bebek dene. Daha fazla zaman kaybetme 🙏🏼daha da stres yaratıyor ve sonraki gebeliklerin şansını da düşürüyor🙏🏼

Öncelikle merhaba canım. Rahim filmini farklı yorumlamışlar malesef aynı şeyleri farklı doktorlarda ben de yaşadım. Biri rahim filminde tüplerinizin anatomisi bozuk dedi, geriye gösterdiğim 4 doktor tüpleriniz açık ve sıkıntısız dedi… ben 13 aydır gebe kalamadım yaşım 28. Artık haftaya bahçeciye gideceğim ve içime sinerse doktorun dediklerini dinleyeceğim fazla doktora gitmeden. Hatta tüp bebek fikrine alışmaya çalışıyorum 2 aydır 🙏🏼 sana tavsiyem deneyeli çok uzun süre olmuş. Her şeyin normalse veya sorun varsa önce onu çözüp tüp bebek dene. Daha fazla zaman kaybetme 🙏🏼daha da stres yaratıyor ve sonraki gebeliklerin şansını da düşürüyor🙏🏼

Haklısın gerçekten. Mersindeki doktor doğal tedavi yazdı. Ben oradayken 3 çift gördüm doğal tedavi ile ilk ayda gebe kalmışlar. En son onu deneyeceğim 3 ay. Yine olmassa yılbaşında kesin yaptıracağım tüp bebek. İnşallah rbbim seninde gönlüne versin. İsteyen hak eden herkes bu duyguyu tatsın inşaAllah💜💜

Haklısın gerçekten. Mersindeki doktor doğal tedavi yazdı. Ben oradayken 3 çift gördüm doğal tedavi ile ilk ayda gebe kalmışlar. En son onu deneyeceğim 3 ay. Yine olmassa yılbaşında kesin yaptıracağım tüp bebek. İnşallah rbbim seninde gönlüne versin. İsteyen hak eden herkes bu duyguyu tatsın inşaAllah💜💜
Çok teşekkür ederim ☺️ doğal tedavi nedir acaba hiç duymadım ben de 🥲

Bildiğim kadarıyla aşılamayı erkek kaynaklı problem varsa öneriyorlar doktorlar, aksi halde çok olumlu bakmıyorlar. Öncelikle bunu söyleyebilirim.

Birçok şehirden doktorla görüşmüşsünüz, ağırlıklı olarak hangi şehirde olacaksanız o şehirde bir uzman doktor bulmanızı ve doktorunuza güvenmenizi önerebilirim. Çok şükür ne sizde ne eşinizde bir problem yok anladığım kadarıyla, tüm tahlilleriniz yapılmıştır diye tahmin ediyorum. demek ki henüz zamanı değilmiş. Belki birlikte ilerlediğiniz doktorla daha yumuşak bir tedavi sürecine girer, tüp bebeğe gelene kadar ilaç takviyesi ve döngü takibi yaparsınız. Belki o süreçte hamile kalırsınız. Direkt tüp bebek diye şartlanmayın, o süreç de kendi içinde çok zor bir süreç. Her şeyin hayırlısı. İnşallah bir an önce dilekleriniz gerçek olur 🌸

X