Kızlarrr testlerimi yorumlarmısınız

Belirtilerimi paylaşmak istiyorum yumurtlamadan bir hafta sonra belirtilerim başladı ilk belirtim bel ağrısı oldu aslında ben misafir ağırlamıştım yorgunluktan olduğunu düşünmüştüm sonrasında göğüs hassasiyetim başladı şişmeye başladı armaya başladı göğsümdeki damarlar yeşil yeşil oldu daha sonra iştahımın çok açıldığını fark ettim mide yanması yaşadım sol Kasığımdan bacağımı doğru bir ağrı vardı çok nadir de olsa ara ara adet sancısı yaşadım ve hala da bazen oluyor akıntım hiç bir şekilde olmadı kupkuru son olarak dudaklarım kurudu şişti dört gün kala test yaptım pozitifti ama güvenemedim ve bugün iki testi yaptım ikisi de anında çıktı

Aslında gittim bu gün ama yetişemedim saatleri varmış bende beklemeye karar verdim 5 6 haftalık olunca direk kadın doğuma gidicem inşaAllah bu arada tebrik ederim
İnşallah canım tabii bilinen bir rahatsızlığın yoksa veya gebelikle alakalı herhangi bir negatif tecrüben yoksa beklemekte hiçbir sıkıntı olmaz daha iyi olur aksine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…