- 5 Ağustos 2024
- 61
- 10
- 32
-
- Konu Sahibi beklemelerdeyimmm
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ikisi de pozitifMerhaba bu gün içerisinde iki testi yaptım ve sonuç bu
Benimde böyle canım kan verdim ben sende ver var gözüküyor
Hayır 6 aylık evliyim ve hiç korunmadım 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdimHayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah ikisi de pozitiftedavi vb bir şey yaptın mı canım
Aslında gittim bu gün ama yetişemedim saatleri varmış bende beklemeye karar verdim 5 6 haftalık olunca direk kadın doğuma gidicem inşaAllah bu arada tebrik ederimBenimde böyle canım kan verdim ben sende ver var gözüküyor
İnşallah canım tabii bilinen bir rahatsızlığın yoksa veya gebelikle alakalı herhangi bir negatif tecrüben yoksa beklemekte hiçbir sıkıntı olmaz daha iyi olur aksineAslında gittim bu gün ama yetişemedim saatleri varmış bende beklemeye karar verdim 5 6 haftalık olunca direk kadın doğuma gidicem inşaAllah bu arada tebrik ederim
Adet günün geçmiş miydi acaba benim bu gün adet günüm test yaptım ama çıkmadıMerhaba bu gün içerisinde iki testi yaptım ve sonuç bu
Adetin düzenli miAdet günün geçmiş miydi acaba benim bu gün adet günüm test yaptım ama çıkmadı
EvetAdetin düzenli mi
2 ayNe kadar zaömandır deniyorsunuz?
Bu gün olmam gerekiyordu normalde hala olmadım yarın sabah kan testi versem mi diye düşünüyorumNe kadar zaömandır deniyorsunuz?
Daha çok yenisin
Bir hafta kadar bekle istersenBu gün olmam gerekiyordu normalde hala olmadım yarın sabah kan testi versem mi diye düşünüyorum
İnşallah bekleyebilirimBir hafta kadar bekle istersen
TabikideEğer gidersen bizede haber ver olur mu