Saç Rengi ve Saç Boyama kızlarrr şu saçıma bi renk bulalım 3 renk oldu yaa ( resimli )

3kedili1bebeli

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
741
31
318
kızlar saçım pembe ile kırmızı karışımıydı sonra aktı ..permada war.. akınca terracota aldık boyadık dipler kaldı uca yakın yerler hafif kahwerengi oldu,beğenmedim 1 defa kor ateşi kızılı denedim o da değiştirmedi rengi .. kızıl diye bişe kalmamış sanırım artık da ben kızıldan kurtulmak istiyorum ama koyu renge değil sarıya dönmek istiyorum perma da war sizce kestirsemmi kısacık yoksa uzatsammı ama rengini hemen değişmem lazım ewde eyapabilirmiyim yanar mı saçım sizce yaaa yardıımmmmm nooluurr

Eklentiler

• $kk1.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 73
  • $kk2.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 63
  • $kk3.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
saçına bir sürü işlem yapmışsın perma arka arkaya boya vs.bence bi kuaföre git küllü boya ile kızıllığı alıp istediğin renge boyarlar diye düşünüyorum.saçın zaten kısa görünüyo bence evde risk alma derim.ayrıca rengi fena değil.çok hoş görünüyo

Son düzenleme:
Perma yapılalı coook oldu aslinda rengi acaip superdi cok tatli kirmizi/pembeydi , fakat 3gunde akmasl beni dellendirdi aslinda oncedende kizil kullaniodum bukadR cabuk akmlyordu, zaten diplerini degistirebilirsem geri kalan taraf ztn kahwe gibi ora kolay, 3 ayda boyle oldu enteresan yaa.... ben memleketteki kuaforume yaptirdim 1 sene olcak cok guzel kullandim ewde kendim boyadim haftaya gidiorum adanaya aradlm da kuaforumu gel ben duzeltirim dedi yarin kizil sacli resmimi eklerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…