• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlarrr saçlarımmmm :(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
hanımlar merhaba hemen konuya gireceğim saçlarımı kuaför açık karamel yapalım dedi boyadı sonra saçımı mahvetti bende güvenmiştim neyse saçımın bi tarafı yeşil gibi bi tarfı sarı uçları koyu mahvoldu saçım yaaaa açıcı kullandı bide yaaaa :( şimdi boya almaktan geliyorum boya aldığım yerdeki kadın açık kızıl kahve verdi bana ve koyu kumral verdi saçlarım uzun baya 2 kutu gidiyodu bayağıda açık renk olunca kadın kumral dengelesin dedi kızlar çok mu koyu olur saçımmm bu kadar açtırmışken tekrardan karartmak istemiyorumm ne olur bana yardım edin lütfeeennn

$1363884565950.jpg kızlar saçım işte böyleee yıkadım birde bildiğiniz yeşil yansımalar var yaaa mahvolduuu :(

hah benimkide aynen böyle tek farkı aynı tonların daha açıkları platin ve açık turuncu arasındayım geçişler aynı diplerimde buzlu kahve boyalı faciayı sen düşün ben küllü açık sarıyla kapatayım diye küçük bi parçada deneme yaptım yemyeşil oldu bi arkadaş palette 9.0 sarı boya kapanır dedi onu deniycem canım aldığın boyaların içinde kızıllık var ve kızılda siyah gibi saçtan çok zor çıkıyo haberin olsun kumral koyu yapıyo denemiş biri olarak söyleyebilirim turunculuğu alır ama karamelden alakasız bi renk çıkar beğenirmisin bilmem saçın çok yıpranmadıysa biraz bekleyip tekrar açmanı üstüne istediğin karameli boyamanı tavsiye ederim

hah benimkide aynen böyle tek farkı aynı tonların daha açıkları platin ve açık turuncu arasındayım geçişler aynı diplerimde buzlu kahve boyalı faciayı sen düşün ben küllü açık sarıyla kapatayım diye küçük bi parçada deneme yaptım yemyeşil oldu bi arkadaş palette 9.0 sarı boya kapanır dedi onu deniycem canım aldığın boyaların içinde kızıllık var ve kızılda siyah gibi saçtan çok zor çıkıyo haberin olsun kumral koyu yapıyo denemiş biri olarak söyleyebilirim turunculuğu alır ama karamelden alakasız bi renk çıkar beğenirmisin bilmem saçın çok yıpranmadıysa biraz bekleyip tekrar açmanı üstüne istediğin karameli boyamanı tavsiye ederim

canım suratıma inan hiç gitmedi bu renk hani bayağı açık ten rengim var ama kaşlarım gözlerim koyu renk canım ne bileyim açık renge gözüm alışamadı çok mu koyu renk olur ki kızıllık seviyorum daha öncesinde de saçım bakır kahveydi bunlar nasıl olur ki saçım fazla yıpranmadı çünkü 3 sene öncesi açtırmıştım bikere birde şimdi açtırdım ama inan aynaya bakamıyorum saçlarımı açamıyorum çok kötü yaaa :(

Son düzenleme:
kıyamamm ya emin ol çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım şimdi şöyle aldığın boyalar koyu yapıcaktır evet ama bi kaç yıkamaya açılacak o renk siyah bişey çıkmaz merak etme birde kutuda 30-40 dk bekletin diyoya 25.dk da yıkamaya başlarsan daha iyi olur kızılımsı tonlarda bi renk çıkar ortaya beyaz tenliymişsin madem yakışır kesin üzülme düzelir de insan istediği olmayınca canı sıkılıyo biliyorum

kıyamamm ya emin ol çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım şimdi şöyle aldığın boyalar koyu yapıcaktır evet ama bi kaç yıkamaya açılacak o renk siyah bişey çıkmaz merak etme birde kutuda 30-40 dk bekletin diyoya 25.dk da yıkamaya başlarsan daha iyi olur kızılımsı tonlarda bi renk çıkar ortaya beyaz tenliymişsin madem yakışır kesin üzülme düzelir de insan istediği olmayınca canı sıkılıyo biliyorum

canım çok teşekkür ederim sağolasın inan çok iyi geldi söylediklerin kız aynaya bakamıyorum ya saçlarımı sürekli topluyorum bugün kurtulcam inşallah bitkisel boyalardan aldım birde ne kadar işe yarar bilmiyorum canım

hiç önemli değil tatlım bitkisel aldığına iyi etmişsin daha az zarar verir en azından benimde öyle tepeye toplu deli gibi fotoğraf çekip çekip ıyyy iğrenç diyorum kendi kendime bide kopuk kopuk dipten sen düşün :)) en azından sende kopuk yok maşallah düzelicek hiç sıkma canını bir an önce boyada keyfin yerine gelsin tatlım :))

hiç önemli değil tatlım bitkisel aldığına iyi etmişsin daha az zarar verir en azından benimde öyle tepeye toplu deli gibi fotoğraf çekip çekip ıyyy iğrenç diyorum kendi kendime bide kopuk kopuk dipten sen düşün :)) en azından sende kopuk yok maşallah düzelicek hiç sıkma canını bir an önce boyada keyfin yerine gelsin tatlım :))

tekrar teşekkürler tatlım yaaa yok Allah a şükür kopmadı saçım hiç nasıl diyeyim yıpranmadı bile diyebilirim canım kıyamam sana yaaa tüh sende kurtulursun inşallah en yakın zamanda istediğin renk olur akşama inşallah düzeleceğim tatlımm çok sağol ya inan içimi ferahlattınn:)

boyadınmı saçlarını merak ettim bende dün palette 9.0 la boyadım turunculuklar büyük ölçüde gitti biraz keyfim yerinde hoş hala istediğim gibi değil ama çok çingene gibide durmuyo boyamaya devam valla :))) bi şekilde olcak inat ettim tatlım

boyadınmı saçlarını merak ettim bende dün palette 9.0 la boyadım turunculuklar büyük ölçüde gitti biraz keyfim yerinde hoş hala istediğim gibi değil ama çok çingene gibide durmuyo boyamaya devam valla :))) bi şekilde olcak inat ettim tatlım

$Görüntü2226.jpg böyle oldum canımm inan çok mutluyummmm :) rengim yerine geldi yaaaaa yüzüm canlandııı

Son düzenleme:
Back