Saç Kesim Şekilleri kızlarrr saclarımı düzlestiriyorumm ama sonraa......

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Önce 7/24 sürün sonra düzleştirin.Bunu kendi saç düzleştiricimin kullanma kılavuzunun ipuçları bölümünde okumuştum.Ben de öyle yapıyorum ve saç uzun süre formunu koruyor..

Bende Avon'un yeni çıkan kabarıklığı önleyici serumunu banyodan çıktıktan sonra ıslak saçıma sürüyorum ondan sonra düzleştiriyorum. ınanın harika şu an... Dümdüz ve ne yaparsanız yapın bozulmuyor.

benimde saçlarım çok kıvırcık hemde aşırı kıvırcık ne yaparsanız yapın bu saçlar (kıvırcık saçlar) 4 aydan fazla düz kalamaz

cnm nasıl bişey o.
yeşilli bişeymi:1closedeyes::uhm:

arkadaşlar önceden benmkilerde fön çektirsem bile saçmasapan kabarıyolardı milletinkini görüodum dündüzzzzzz uyuz oluodum ama soora avonun yeşil serumu war oda olur kuaförlerde satılan bakım serumlerı da war onlarda olur çok pahalı diiller kerastase falan diillerse 30 a 40 a war SAÇ BAKIM SERUMU saçınızı yıkayın bu serumdan sürün sora fön çektirin fönden sora elektriklenmeyi alsın die bikere daha sürün yumuşacık ve dümdüzzzzz :))))) artık fönlüyken saçımı sewiyorum:))))) ama sprey falan dahada kötü yapıo sıkmayın bence:dance:

ben saçımı banyo yaptıktan 10-15 saat sonra düzleştiriyorum bu süre zarfında topluyorum ki düz kurusun fönüm kolay çekilsin diye. saç düzleştirme işlemim ise 3 aşamada oluyo önce tarayarak fön çekiyorum sonra ütülüyorum veya saç düzleştirici ile düzleştiriyorum(bu arada ütüyü daha pratik buluyorum) sonra tekrar tarayarak fön çekiyorum saçlar elektriklenebiliyo yada kabarabiliyo bu işlem sonrası bu durumda ben kafama şapkamı geçiriyorum. bi iki saat şapkayla dolaşıyorum tüm elektirik kabarıklık kaybolupo gidiyo :ecrin_bebek: saçlarımı nemden muhafaza etmeye çalışıyorum. lüzumsuz ıslatmıyorum. ve çok fazla yıkamıyorum.

BIOSILK SILK THERAPY

Kabaran saçların çözümü bende arkadaşlar. :hulya:

ıster kıvırcık yapmadan önce isterse düzleştirdikten sonra sürün. Tüm kabarıklığı yatıştırıyor. Ben saçımın uçları bukle olmasın ve saçım dalgalı dursun istediğimde önce bu ürünü sonra üstüne de şekillendirici sürüyorum. Aynı şekilde düzleştirmeden önce ve sonra da sürülebiliyor. Ayrıca ısıya karşı koruma özelliği de var.Sanırım bundan daha iyi bir ürün bulamazsınız.
Biosilk Silk Therapy serum. Oldukça pahalı bir ürün ve TR'den alabileceğiniz tek yer Strawberry. Ama müthiş bir ürün . Hepinize öneririm.

merhaba arkadaşlar benim saçımda çok fazla kıvırcık ve fena halde kabarıyo.kuaför üm bana waks ı önerdi.fönden sonra kullandığınızda çok güzel şekil veriyo ve kabarmıyo.ben çok memnun kaldım isterseniz bir deneyin çok da pahalı bişe değil üstelik yapış yapış da etmiyo saçınızı yerimseniben

kızlar saçlarınızı banyodan cıktıktn snra saç kurtmayla gzelce tarayark kurutun daha snra düzleştirin..dzleştrdkten snra kafanzı öne atın bide o şkil düzleştirin o zmn gzl oluo...

benim saçlarım düzleşmiyor tam olarak. kuaförüm en az 3 kez fön çeksede sonuç hep aynı. düzleştiriciylede değişen bir durum yok ve buna ek olarak aynı dertten bende muzdaripim!

ışte bu :) Mucize bişey bu... Avon Advance Techniques Moisture Sleek Smoothing Serum piyasada bu ad ile satılıyor... Yıkadıktan sonra sürüyorum bunu saçlarıma... Sonra düzleştirdikten sonra bir daha sürüyorum. Gün boyu hem yumuşak hem düz kalıyor :)

Canım saçların kabarıyorsa demkki saçların fazla =D Bence biraz katlandır saçların azalırsa belki olur çünkü bende işe yaradı..

bende eskiden aynı dertten müzdariptim ama sorunu anladım saçlarımız çok kuru arkadaşlar
yağlarla biraz bakım yaptım
şimdi daha rahat düzleşiyor

bende eskiden aynı dertten müzdariptim ama sorunu anladım saçlarımız çok kuru arkadaşlar
yağlarla biraz bakım yaptım
şimdi daha rahat düzleşiyor

Ben bişey daha söyliyim geçenlerde denk gelmiştim.. Eğer çok agresif,sinirli ve stresli biriyseniz bu saçınıza yansıyormuş. Saçınızı asi yapıyormuş. Doğru yalan bilmiyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…