Saç Kesim Şekilleri kızlarrr saclarımı düzlestiriyorumm ama sonraa......

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
arkadasım sacım islakken bu kırık uç onarıcı serumu sürüyorum saclarıma. hep saçlarımın kolay acılmasını hemde yumusacık ve dümdüz durmasını sağlıyor saclarımın.

saclarını yumusacık yapıyor bütün inadı gidiyor sacların kolay sekil alıyor... mis gibide kokuyor. avonda indirimde sanırım bu ay bakabilirsin canım...

ewt yarı fiyatına galiba öyle htırlıyorm komsumuzun kızı yapıodu bnde kırmızı kapaklı duzleştirici balm sipariş verdim bakalım nolcak işe yaramıcağını biliyoum ama bi umutsenağlama

kızlar bence düzleştiricinizle alakalı olabilir.benim de saçlarım kıvırcık.ve kuru ama düzleştirici kullandığımda mükemmel düz oluyo ve yıkayana kadar da bozulmuyo belki saçın yapısıyla ilgilidir ama tabi ben çok itinalı bi düzleştirme işleminden geçiriyorum:)

ben saçlarımı çok küçük parçalara ayırıp tek tek düzleştiriyorum biraz zahmetli ama sonuca değer:) .hiç birşey de sürmüyorum saçıma sprey falan

cnmm benim saçım normalde kabarık deil ama duş aldıktan hemen sonra kurutup yapınca acaip kabarıyo..onun için akşam uyumadan önce duş alıp yatıyorumm sabahhh düzleştiriyorumm hiç kabarmıyooo:)bidee saç düzleştirici kullanırken saça bşy sürülmemelii yoksa saçı yakıyor..besleyici krem bile olsa zarar veriyo..

marka vermek yasak değilse söyliyim:) ama sanırım düzleştiriciyle alakalı.bende düzleştirdikten sonra hiç toka kullanmıyorum o zaman izi çıkabiliyo

kızlarrrr wax deneyen varmı duzlestırdıkten sonra? bi topıkte okudum..ama annem cok sac doker dedi briyantın oldugu için kullananlar varsa marka ve yorumlarını beklıyommm cicişlerrrkaydirigubbakcemile3

--------------------------------------------------------------------------------

kızlarrrr buldumm buldummmmmm dun saclarımı duzlestırdımmm ve vazelin sürdümmmm gül esanslı kıvamlı vazelınler varya onlarrrrr ısteeee...saclarım super olduuu kabarma 0 kaydirigubbakcemile2kıvamlı oldugu ıcın parmaklarımla alıp avucuma yayıp ısttım yumusadılar ıyıcee fonden sora ellerımle tarar gbı yaydım saclarıma..hic kabarmadı kızlarrrrrrrrrrrr cozum bulunmusturrr!!! kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…