How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Kesim Şekilleri kızlarrr saclarımı düzlestiriyorumm ama sonraa......

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

dilosch89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
470
0
96
35
İstanbul
slmmmm bebişlerrrr opuyorumnanaktan saclarımı düzlestiriyorum saclarım kalın ve kabarık cok inatcı anlycagınız..dumduz yumusacık oluyo duzlestırınce ama toplamadan cıkamıyorum mutlaka bı toka takmam lazm yoksa hindi gbi kabarıyorummmkaydirigubbakcemile3 yardım edin nolur nasıl duzlestırsem saclarımı acmak ıstıyorummm artıkkk doyasıyaa yardımınıza ıhtıyacm var guzellerrrrr kaydirigubbakcemile4 dumduz yumusaacık kalması ıcın napabılırım??

ben de aynı dertten muzdirip sayılırım .. benimki incetelli ama olmuyor yani tutmuyor bozuluyor düzleştirincee bıktım artık..millette görüyorum dümdüz benimki olmuyor işte inatçı

cok katı oluyo ole canımm yaa ve sanırım yakından sıkıyorum bıraz dönuyo ole ucları...acaba dustan sora sac ıslakken sprey sıkıp kurutupmu duzlestırsem??? deneyen varmı etkılı olurmukiiilaelaelaelaelae

saçların hemen seklini bozduguna göre
kurudur yağ takviyeleriyle nemlendirilebilir saçlar
yağ meselesinde tercih size kalmış
aktara gidin orda saçlarınız kuru oldugunu ve bakım yağı istediğiniz
söyleyin onlar size uygun olanı verirler
ben mesela mecitefendinni 10 tane yağdan hazırlanan karşımını uyguluyorum
gayette başarılı miktarıda sanrıım 8 tl miyi neydi

kabarmaması için bebek yağı da sürün die okumuştum bu sitede :ecrin_bebek:
--ama diplerine gelmemesi gerekiyo--
böylece saçlarınızın kuruluğu gdiyormuş ve kabarmayı da önlüyrmss
denemedim:sinifsinif:

cok kafama yapısıp yaglı yaglı durmasından korktugm ıcın denemedım canımm elıdor 7/24ler bıle yapıs yapıs yapıyo 1gecede yaglanıyo saclarım...bunun bı ortası yokmu:(:(ya yaglı ya kabarık:(:(

ayni benim saclarim gibi bende cildiriyorum öyle olunca terlersem hemen kabariyo spreyde de yok sert duruyouzaktan skiyorum yine ayni uyyy:bbo: neyse burayi takip edeyim belki fikir veren oluryerimseniben

kızlarr tek yapabildigim duzlestırdıkten sora düre düre salyangoz gbı topluyorum..acınca dalgalı fön gbı duruyo ama kabarmıyo en azından:sinifsinif:

Back