Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kızlarrr saç dökülmesine çözüm olabilecek iki şey Melek otu ve Saw Palmetto

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

beograda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
17
1
Malum besinlerden kullandıgımız ilaçlardan psikoloik yada en onemlisi şuan mevsimsel sac dökülmesini bicogumuz yaşıyor... Ki ben bu konuda en muzdariplerinizden biriyim.. sacıma kullanmadıgım sey kalmadı diyebilirim... Enteleden tut bal polen propolis maya karanfil sarımsak ısırgan tüm yağlarr ve aklıma gelmeyen bircok sey...dermatologa gittim bana minoxil verdi 3 aydan itibaren maximum yararı 1 yıl alacagımı yazıyor üzerinde ki benim bu kadar beklemek icin ne vaktim var nede sacım... hormonel yada vitaminlerle alakalı herhangi bir eksikligim yok erkek tipi sac dökülmesi oldugunu soyledi, cok üzüldüm ne yapacagımı sasırdım ..dün gece epey araştırdım sadede geliyim.. daha once de saw palmettoyu gögüs büyütmede kullanmıştık ben pek az kullanmıştımda neyse ..melek otu da aynı sekilde onu da gögüs büyütmekte kullanmıştım .. palmettoyu kapsül, melek otunu cay seklinde icmek gibi ...artık gögüslerim icin de sacım icinde harcayacak param kalmadı tüm sampuanları kullandım banamısın demedi aktara gitmektende bıktım .. careyi elimdeki malzemeleri kullanmakta buldum...arastırmalarım sonucu tam izah edemeyebilirim ama siz anlarsınız erkek tipi sac dökülmelerinde dht hormonunun fazlalıgıymış baz.. ne kadar dht o kadar sac dökülmesi ...elimdeki melek otu ve saw palmettoyu türk ve yabancı sitelerde araştırdım ve ne şanstır ki her ikisi de dht kırıcıymış ...melek otunu ısırganla birlikte demledim sacıma sıktım galiba işe yaradı sacım suan fönlü gibi normalde dalgalıdır ... dökülmedi diyemem mucize beklemeyin ama eskinin 4te biri kadar .... şuan sogan kürü yaptıgım icin saw palmettoyu kullanamayacagım bugün beşinci günüm Allah verirse ömür tam 10 gün sonra başlamayı düşünüyorum...bazı sac dökülmesini kesen ilaclarda da kullanılmış beni umutlandıran aslında o oldu melek otu yani.. diger adı dong quai ... bir diger sampuan da ismini hatırlamıyorum saw palmetto ve biotinliydi..sampuan satınalmaktan bezmiş biri olarak sampuan degil de icten bunları alsam biotini zaten kullaniyorum...kısacası benim gibi herşeyi deneyip hala sac dökülmesi yasayanlar dht hormonuyla alakalı konuları arastırsın derim bir sır daha dht inhibitrü besinler kullanmak bize care olacak eminim baska yolu yok :)bunlar brokoli yeşil çay(kesin olmamakla birlikte cünkü bazı sitelerde aksini iddia ediyorlar)saw palmetto ve melek otu... yani benim buldugum seyler bunlar ekleyebilecek olan varsa sevinirim...değerli fikirlerinizi bekliyorum.. sevgiler!!:81:

canım saw palmetto ne nereden temin edebiliriz
türkce adı testere palmiyesi canim bunu kapsülleri var marka vermiyim eczanelerde felan bulabilirsin ama şunu da bil eger sacının dökülmesi hormonelse yani tepeden dökülüyosa sacın bunu kullanmanı tavsiye ederim vitamin eksikligin felan varsa once vitamin ihtiyaclarını karsılaman lazım...:KK61:

DHT inhibitörü mü bilmiyorum ama östrojen arttırıcı olarak naneyi tavsiye ederim. Çay gibi demleyebilirsiniz, kurusundan günde 2-6 çay kaşığı çiğneyebilirsiniz. Yalnız, kan kıvamı koyu olan arkadaşlarıma tavsiye etmem çünkü nanenin aynı zamanda kanı koyultma özelliği var.

DHT inhibitörü mü bilmiyorum ama östrojen arttırıcı olarak naneyi tavsiye ederim. Çay gibi demleyebilirsiniz, kurusundan günde 2-6 çay kaşığı çiğneyebilirsiniz. Yalnız, kan kıvamı koyu olan arkadaşlarıma tavsiye etmem çünkü nanenin aynı zamanda kanı koyultma özelliği var.

güzel bi konuya değinmişsin ama östrojenin de olumsuz yönleri var kaş yapalım derken göz cıkarmayalım hamileler icin son derece sakıncalı... östrojenin artması sac dokulmesini azaltmaz dht apayrı birşey cnm...

ben bioblasın saç dökülmesini önleyen,saç maskesini gördüm kozmetikçi de ..1,95 tl idi hemde 100ml.si..
haftada 2 kez yapılıyor..2 kez kullandım memnun kaldım..2 kutu daha aldım.:KK31:.
hem düzleştiriciyle düzleştirince elektriklenme olmuyor, hemde dökülmeyi azalttı..:KK9:

ben bioblasın saç dökülmesini önleyen,saç maskesini gördüm kozmetikçi de ..1,95 tl idi hemde 100ml.si..
haftada 2 kez yapılıyor..2 kez kullandım memnun kaldım..2 kutu daha aldım.:KK31:.
hem düzleştiriciyle düzleştirince elektriklenme olmuyor, hemde dökülmeyi azalttı..:KK9:

tarihine bakmayı unutma cnm o tarz şok indirimlerde tarihi gecmis yada gecmesine yakın olabiliyor .. ben bioblas sampuan kullanmıştım pek bi işe yaradıgını soyleyemem zaten artık kozmetikten medet ummuyorum...

X