• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr protezleriniz ayrıkmı birleşikmi :(((

-bella-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
449
79
118
kızlar yaa benim protezlerim ayrık :(((( aynı dr.a ameliyat olan bi ablamız var onunkilere baktım,onunkiler birleşik,yani benim göğüs kafesi yapımdanmı kaynaklanıyo? ve protezi benim gibi ayrık olan varmı :(( sizce bu durum doğallıktan uzaklaştırırmı,yani gören biri anlarmı?9ay oldu ameliyat olalı...ben ilerde aslında evlenirsem sölemeyi düşünmüyorum da

Benimkilerde ayrık ama benim ameliyattan öncede ayrıktı
yani kişinin göğüs yapısıyla alakalı
Benimkinde yaklaşık 3 parmak yani 4-5 cmlik bir ayrıklık var
Ben doğallıktan uzaklaştırdığını düşünmüyorum, hatta normal göğüslerin bile bir çoğu ayrık

canım benim daha 8.gün ama şu an öyle gözle görülür bir ayrıklık yok tabii çok erken 1 ay geçsin bakalım ama ben de onun göğüs yapısı ve şekliyle ilgili olduğunu biliyorum hatta doktoruma ameliyattan önceki gün sormuştum o da öyle söylemişti. Bir başka doktor da "göğüs şeklin neyse öyle kalır ellerinle öne dogru getirdiğinde nereye kadar geliyorlarsa protez konulunca da oraya kadar gelecekler demişti üzülmeyin sağlığınız yerinde olsun bir sıkıntınız olmasın da en önemlisi o bence
sevgiler

kızlar sağolun yaa içime su serptiniz valla,demekki normal göğüslerde de ayrıklık olabiliyo,bide şu dikiş izleri de gecse

evet karaçiçek göğüslerinde hiç estetik olmayan kadınlarda bile hatta ben kendi çevremden biliyorum mutlaka sizin de bildiğiniz insanlar vardır göğüsleri ayrık olabiliyor bazılarının da çok bitişik ben öylelerini de gördüm. Bir doktora ameliyattan önce böyle bir fotoğraf göstermiştim bu hiç doğal değil resmen iki memeyi yapıştırmışsın gibi duruyor dedi gerçekten de öyle göğüsler zaten birbirine çok bitişik durmaz sütyenle kıyafetle öyle görünür çıplakken esas halini görürüz ama bu da denildiği gibi kişinin yapısıyla göğüslerinin duruşu ve şekliyle ilgili canım her böyle görünen göğüs estetikli ya da her estetikli göğüs böyle de diyemeyiz.Benim bildiğim kadarıyla böyle karaçiçek

bir de herkesde o kadar farklı duruyor ki bazen bunda kesin silikon var diyorsunuz ama aslında yok tamamen kendi doğal göğüsleri bazen de hiç belli olmayan doğal duran bir kişide silikon olduğunu asla tahmin edemezsiniz gerçekten çok çok farklı duruyorlar yani ben daha önce 2 kardeşe yapılan operasyon sonuçlarını gördüm aynı teknik aynı büyüklükte protez ama sonuç görüntü çok farklı...

benimkiler de ayrık pek hoşuma gitmiyo ama silikonla ilgili değil göğüs yapısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. iki göğüs arasındaki ideal fark kaç cm olmalı bilen var mı?

Back