• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr Ne Olurrr Bunu Bulmam Lazımm :(

HasnictirR

ღ нεrşεчίn &#1085
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.699
38
158
İstanbul
Kızlar lutfen bu davetıyeyı nerede yaptıracagım konusunda yardım edın bana :(
Ille de bu olsun ıstıyorummm :(

Eklentiler

• $Davetiye.jpg
    $Davetiye.jpg
    190,6 KB · Görüntüleme: 121

grafik şirketleri var hani sünnet davetiyeleride yapıyorlar fotoğraflıı öyle yerlerden birine gidip bu resimi bu şekilde istiyorum derseniz çok kolaylıkla yaparlarrr tatlımmm davetiye çok hoşmuş bu arada

Burcu Kara ve Buğra Gülsoyun düğün davetiyesi de bundanmış canım çok saçma olcak ama twitterdan sor istersen hayranlarına cevap veriyor hep çünkü :1::1::1:

grafik şirketleri var hani sünnet davetiyeleride yapıyorlar fotoğraflıı öyle yerlerden birine gidip bu resimi bu şekilde istiyorum derseniz çok kolaylıkla yaparlarrr tatlımmm davetiye çok hoşmuş bu arada

Cok tesekkur ederım ama kac tane yaparlar acabaa bız 200 tane bastırsak yetıyorr normalde 1000 den asagı basmıyorlar :(

Cok tesekkur ederım ama kac tane yaparlar acabaa bız 200 tane bastırsak yetıyorr normalde 1000 den asagı basmıyorlar :(

davetiyeci olarak çalışmadıkları için istediğiniz sayıda basarlar herhalde gidip bilgi alırsanız daha net bir bilgi elde edersin tatlım şimdi ben burdan söylerim ama onlar neyi ne kadar nasıl yaparlar çokta fikrim yokkk mutluluklar dilerim bu aradaaa:46::46::46::46:

Öncelikle mutluluklar diliyorum, bunun davetiye olarak basıldığını zannetmiyorum.

Sanırım Burcu Kara ve Buğra Gülsoy kendileri tasarlamışlardır.

Şu konuda da uyarmak istiyorum, davetiyede resmi Abidin Dino'nun yaptığı yazıyor fakat böyle birşey olmadığı ortaya çıkmıştı, kullanılan resim internette "mutluluğun resmi" olarak dolaşan ve kimin yaptığı belli olmayan bir resim. Hatta çift Abidin Dino'dan özür dilemişti.

Yani resmi herhangi bir şekilde davetiye olarak kullansanız bile, yazıyı kullanmayın..

Bende bu tarz bir davetiye yaptırmak istemiştim ama zannedildiği kadar kolay olmuyor :14::14::14: Öncelikle istediğiniz resmin çok iyi çözünürlükte elinizde olması gerekiyor internette bulunan fotoların çözünürlüğü yeterli olmuyor maalesef bu yüzden öncelikle fotoğrafı bulmanız gerek...Bulduktan sonra işiniz daha basit hemen hemen her davetiyeci bunu istediğiniz miktarda basabilir ve istediğiniz gibi dizayn edebilir işin can sıkıcı yönü fotoğrafı bulman :50::50::50:

Fotograf elımde mevcut o konuda sıkıntım yok arkadaslar tek sıkıntım davetıyecı bu resmı basamayacagını soyledıı basarız dedı ama 1000 tane o kadarını ben ne yapacagımm :( Ayrıca yazının hatalı oldugunu bılıyorum ona gore ayarlama yapabılırım sorun degıl....Tek sıkıntım bunu hangı sekılde nereye bastıracagım :( Nısanlım fotografcı ve fotograf kagıdında denedık sonuc basarısız :(

davetiyedeki eser Abidin Dino'ya değil, Afroamerikalı bayan ressam Dianne Dengel'e aittir. İnternette kısa bir araştırma ile bulabilirsiniz hanımlar.
Ayrıca ben de "memories" isimli tablosunun üzerine birşeyler yazarak davetiyemde kullanmayı düşünüyorum. Lütfen fikrimi çalmayın:))

Arkadaslar davetıyem bu fakat daha once de soyledıgım gıbı bu resmı abıdın dıno degıl Dianne Dengel cızmıstır...
Yanı sorum su kı ; Ben bu davetıyenın yanına bu yazıya benzer baska ne yazdırabılırım ? Lutfen yardımcı olun cunku 2-3 gun ıcınde bastırmam lazım...Sımdıden tesekkurler
:54:

bence nişanlınızla oturup hislerinizi anlatan ortak bir yazı yazabilirsiniz:17:

''işte mutluluğun resmi...siz de gerçek bir mutluluk resmi görmek isterseniz düğünümüze bekleriz ;)''

Bunu bızde dusunduk ama ortaya cookk uzun seyler cıktı bır turlu kısaltamadık
:9:

"Nazım Hikmet Saman Sarısı şiirinde Abidin dinoya "bana mutluluğun resmini yapabilir misin ?"diye sorması üzerine Abidin dino belki mutluluğun resmini yapamadı ama yazdığı şiiriyle mutluluğu anlatmaya çalıştı.

ben ise size mutluluğun resmini göstermeyi vaad ediyorum bunun için sizleri düğünüme bekliyorum :):33:

nu tabloya aşığım resmen mutluluk bu kadar güzel mi anlatılır yada yapılır bayılıyorum bu tabloya

Back