- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.323
-
- Konu Sahibi Eslemimbebem
Avrupa yakasında Beylikdüzü'den evsiz mutlu çocuksuz var, sayılmaz mıAvrupa yakasında olan var mı.evli mutlu cocukluuuu
Eyvahlar olsun sen tanıdıysan görümceciğimAa ben seni tanıyorum, balkona çık bir el sallayayım hahahaha
Beni beğenmedi anadolu yakası diyince :)Avrupa yakasında Beylikdüzü'den evsiz mutlu çocuksuz var, sayılmaz mı
Hehehe:)))Beni beğenmedi anadolu yakası diyince :)
Oo anneme haberi uçurdum bile, bizim asortik gelin sitelerde bizi çekiştiriyor diyeEyvahlar olsun sen tanıdıysan görümceciğim
Kayınvalideciğim kesin tanıcak
Ben mühendisim, 22 yaşındayım ingilizce sınavlarına hazırlanıyorum aynı zama da yakın zamanda işe başlama durumum var nasipse inşallah...Ev hanımiy immm çalışan var mı meslekler
Hayırlısı olsun cnm allah nasip etsin bnde kamu yönetimi bitirdim lisans ama calisamiomBen mühendisim, 22 yaşındayım ingilizce sınavlarına hazırlanıyorum aynı zama da yakın zamanda işe başlama durumum var nasipse inşallah...
Daha yenimi sin allah tamamına erdirsin cnmBende varım; ) süper olmuş can sıkıntısından kırılıyordum. Bi aylık evliyim gündüzleri zaman gecmiyor
Bnde 2 sene oldu bnm de 14 aylik kızım var2 bucuk yıllık evliyim ev hanımıyım 1 yaşında kızım var
Boşvakitlerimde sitelerde kayınvalideciğimi cekiştiriyorum :)
Beni beğenmedi anadolu yakası diyince :)
Sagol canim allah hepimize ömürlük mutlu bi yuva nasip etsinDaha yenimi sin allah tamamına erdirsin cnm
Evet, metrobüse atladım mı en geç yarım saate gelirim orayaBeylikduzu yakınız aslında
Gel kız kahve icelim. Bi de cugaraEvet, metrobüse atladım mı en geç yarım saate gelirim oraya