Kizlarrr lutfen bakin hamilemiyim.

Hirahafsa

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2019
77
39
8
28
Merhaba hanimlar ben 30 gunde bir adet olurum ve yumurtlamamdan 9 gun sonra adetime bir hafta kala iki kere pembe leke geldi hayatimda hic ara lekelenmem olmaz. Yerlesme kani oldugunu dusunuyorum lekenin ve bir haftadir cook beyaz akintim var belim asiri agiriyor ve sag gogus ucum sizliyor adetimi 6 gun gecti test yaptim negatif hic umudum.kalmadi ama benim hic leke ve gogus ucum acimaz sizce hala umut varmi lutfen basindan gecrnler bana akil versin

Canım bu hamılelık gibi duruyor teste cıkmama ihtimali var bence kan ver cünkü belirtiler hamılelık belırtısı

InsaAllah. Hamileyim ya bana dua edin
Ederim canım şu an bende senınle aynı durumdayım maalesef 3 ay önce de bir düşük yaptım rabbım inşallah hayırlısıyla sana bir evlat nasip eder

adete bir hafta kala pembe leke geldıyse ve 6 gun gun gectıyse adetın o yerlesme lekelenmesı olsaydı 13 gun gecmıs olacaktı yerlesmenın ustunden ve testte cıkmaması mumkun degıl. demekki leke yerlesmeyle ılgılı değil tabii bunlar işin standart rutinleri bazen doktorların bıle acıklayamadıgı durumlar olabılıyor. allah gonlune gore versın ben oyle oldugumda hep kan verırdım ve negatıfı gorunce kanda hemen o gun hastalanırdım. gecıkmelerı bazen bız de yapıyoruz beklentı ve stresten. allah en kısa zamanda ıstedıgıne kavustursun ınsallah .sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…