• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr Limango henüz sipariş vermemişsiniz?

ycam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
193
2
96
37
İstanbul
Days in Colors kampanyası başlamış bende bir hevesle beğendiğim nevresim takımını almak için bilgilerimi verdim, YKB POS İşlem Bitti dediği halde "henüz sipariş vermemişsiniz" diye uyarı veriyor. Parayı çekip çekmediğini anlayamadım. :50: iletişim telefonlarından da ulaşamıyorum pişman oldum :18: kredi kartı abimin ben ne yapıcam :43:

Bilen var mı alışveriş yapan? Böyle mi oluyor, nasıl oluyor??

ben alışveriş yapıyorum ara sıra ama hiç sorunla karşılaşmadım bi kere aldığım şey kırık çıktı onu da hemen iadeye kabul ettiler bi sorun olmaz yani hesabından bak orda gözükür kabul edildiyse, kabul edilmediyse parayı çekmemişlerdir merak etme düzeltirler iletişimden mail yolla onlar sana döner mutlaka

canım eğer ilk alışverişinse önce kart bilğilerini alıyor alışveriş yaptığını düşünüyorsun ama sonra tekrar deneyince almış oluyorsun bende de aynısı olmuştu..ilki kayıt gibi bişey sanırsam

limangodan benim de ilk alışverişimde sorun olmuştu. Önce çekilmedi gibi hata verdi. Ben de tekrar denedim. İkincisinde sipariş verildi diye gözüktü. Ancak sonra bankadan öğrendim ki iki kez çekilmiş ücret. Aynen ben de senin gibi abimin kredi karıtını kullanmıştım :) Daha sonra limangoyla iletişime geçtiğimde durumu düzelttiler, fazla çekilen parayı iade ettiler.

Back