Doğuma Hazırlık kızlarrr kızım oluyomussss:))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
kızlarr 17 haftalık hamıleyım 11 haftalıkken kız demıslerdı bızde cok kız ıstıyorduk bu hafta ogrendımkı kızım oluyormus kesın dedı allahın ıznıylee bugundegıttım kızımı gordum efsaamm gelıyorr

• Konu Sahibi EU3
Allah kızınızın yüzünü görmeyi nasip etsin canım...Analı babalı büyüsün inşallah... Artık daha bi heyecanlı geçer günleriniz...

• Konu Sahibi EU3
allahh gönlünee göree vermişş canımm sevindim

• Konu Sahibi EU3
allah ana babasina hayirli evlat, rabbine de iyi bir kul olmasini nasib etsin.
gozun aydin kiz istiyordun galiba yerimseniben
efsa nin anlami ne?

• Konu Sahibi EU3
maşallah. Rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşAllah.

• Konu Sahibi EU3
inş sağ sağlım kucağına almayıda nasip eder rabbim..

• Konu Sahibi EU3
Allah hayırlı sağlıklı evlat versin. tebrik ederim :))

• Konu Sahibi EU3
çok sevindim canım allah analı babalı büyütsen işallah allah benimde gönlüme göre verir ve benimde bir kızım olur

• Konu Sahibi EU3
allah ana babasina hayirli evlat, rabbine de iyi bir kul olmasini nasib etsin.
gozun aydin kiz istiyordun galiba yerimseniben
efsa nin anlami ne?

evetcnmcok ıstıyoduk canmm efsanın anlamı cennttelı bal ırmagıı demek cok saol bıtanem allah herkeze hayırlı evlad versın

amın hepınızı dıleklerı ıcın ınsallah rabbım kucagıma almayıdanasıp etsın cumlemızın evladlarını allah bızlerebagıslasın

çok sevindim canım allah analı babalı büyütsen işallah allah benimde gönlüme göre verir ve benimde bir kızım olur

ınsallah cnm ınsallahhhh sımdıden hırka ormeye basladım kızcagızımaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…