E EU3 Ziyaretçi 25 Ekim 2009 Konu Sahibi EU3 #1 kızlarr 17 haftalık hamıleyım 11 haftalıkken kız demıslerdı bızde cok kız ıstıyorduk bu hafta ogrendımkı kızım oluyormus kesın dedı allahın ıznıylee bugundegıttım kızımı gordum efsaamm gelıyorr
kızlarr 17 haftalık hamıleyım 11 haftalıkken kız demıslerdı bızde cok kız ıstıyorduk bu hafta ogrendımkı kızım oluyormus kesın dedı allahın ıznıylee bugundegıttım kızımı gordum efsaamm gelıyorr
N nazar_boncugum Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2009 145 0 25 Ekim 2009 Konu Sahibi EU3 #2 Allah kızınızın yüzünü görmeyi nasip etsin canım...Analı babalı büyüsün inşallah... Artık daha bi heyecanlı geçer günleriniz...
Allah kızınızın yüzünü görmeyi nasip etsin canım...Analı babalı büyüsün inşallah... Artık daha bi heyecanlı geçer günleriniz...
Deniz ve Kum Sevdamızı kimse sorgulamasın Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2007 11.603 10.114 25 Ekim 2009 Konu Sahibi EU3 #3 allahh gönlünee göree vermişş canımm sevindim
dusunmemlazim Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Ekim 2009 3.947 108 25 Ekim 2009 Konu Sahibi EU3 #4 allah ana babasina hayirli evlat, rabbine de iyi bir kul olmasini nasib etsin. gozun aydin kiz istiyordun galiba yerimseniben efsa nin anlami ne?
allah ana babasina hayirli evlat, rabbine de iyi bir kul olmasini nasib etsin. gozun aydin kiz istiyordun galiba yerimseniben efsa nin anlami ne?
yaprak_sarma Duadayım Kayıtlı Üye 2 Ekim 2009 670 0 26 Ekim 2009 Konu Sahibi EU3 #5 maşallah. Rabbim saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inşAllah.
tatlixsxoxgxlum kızım İLKE 1 yaşında:)) Kayıtlı Üye 13 Aralık 2007 1.707 2 26 Ekim 2009 Konu Sahibi EU3 #6 inş sağ sağlım kucağına almayıda nasip eder rabbim..
amazonsmyrna Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2009 144 2 26 Ekim 2009 Konu Sahibi EU3 #7 Allah hayırlı sağlıklı evlat versin. tebrik ederim :))
seliss umuda yolculuk Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2007 409 5 42 26 Ekim 2009 Konu Sahibi EU3 #8 çok sevindim canım allah analı babalı büyütsen işallah allah benimde gönlüme göre verir ve benimde bir kızım olur
çok sevindim canım allah analı babalı büyütsen işallah allah benimde gönlüme göre verir ve benimde bir kızım olur
E EU3 Ziyaretçi 26 Ekim 2009 Konu Sahibi EU3 #9 dusunmemlazim .!.: allah ana babasina hayirli evlat, rabbine de iyi bir kul olmasini nasib etsin. gozun aydin kiz istiyordun galiba yerimseniben efsa nin anlami ne? Genişletmek için tıkla... evetcnmcok ıstıyoduk canmm efsanın anlamı cennttelı bal ırmagıı demek cok saol bıtanem allah herkeze hayırlı evlad versın
dusunmemlazim .!.: allah ana babasina hayirli evlat, rabbine de iyi bir kul olmasini nasib etsin. gozun aydin kiz istiyordun galiba yerimseniben efsa nin anlami ne? Genişletmek için tıkla... evetcnmcok ıstıyoduk canmm efsanın anlamı cennttelı bal ırmagıı demek cok saol bıtanem allah herkeze hayırlı evlad versın
E EU3 Ziyaretçi 26 Ekim 2009 Konu Sahibi EU3 #10 amın hepınızı dıleklerı ıcın ınsallah rabbım kucagıma almayıdanasıp etsın cumlemızın evladlarını allah bızlerebagıslasın
amın hepınızı dıleklerı ıcın ınsallah rabbım kucagıma almayıdanasıp etsın cumlemızın evladlarını allah bızlerebagıslasın
E EU3 Ziyaretçi 26 Ekim 2009 Konu Sahibi EU3 #11 seliss .!.: çok sevindim canım allah analı babalı büyütsen işallah allah benimde gönlüme göre verir ve benimde bir kızım olur Genişletmek için tıkla... ınsallah cnm ınsallahhhh sımdıden hırka ormeye basladım kızcagızımaaaa
seliss .!.: çok sevindim canım allah analı babalı büyütsen işallah allah benimde gönlüme göre verir ve benimde bir kızım olur Genişletmek için tıkla... ınsallah cnm ınsallahhhh sımdıden hırka ormeye basladım kızcagızımaaaa