Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HamilesinizKan değerim 28 çıktı acilden verdim yasak olduğu için doktora gidemedim tekrar e nabizdan baktım sonuçtan anlayan yardımcı olabilir mi
Ayy gerçekten mi oğluma kardeş geliyorHamilesiniz
Evet daha çok yeni 2 gün sonra kan verin artışı kontrol edinAyy gerçekten mi oğluma kardeş geliyor
İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamilelik oğlumda düşük tehlikem coktu zor bı hamilelik yaşadımEvet daha çok yeni 2 gün sonra kan verin artışı kontrol edin
Rabbim verdiyse inşallah almazİnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hamilelik oğlumda düşük tehlikem coktu zor bı hamilelik yaşadım
Amin inşallah canım rabbim cümlemizinkini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahRabbim verdiyse inşallah almaz
Kan değeri kaç olursa gebelikten söz edilebiliyor ?Evet daha çok yeni 2 gün sonra kan verin artışı kontrol edin
5 ve üzeri derler ama benim doktorum 10 ve üzeri dedi 2 gün arayla artışı önemli diye söylemiştiKan değeri kaç olursa gebelikten söz edilebiliyor ?
5 ten yüksek olunca bildiğim kadarıyla..Kan değeri kaç olursa gebelikten söz edilebiliyor ?
Allah mübarek etsinn adet tarihinize kaç gün var? Yada kaç gün geçti?Amin inşallah canım rabbim cümlemizinkini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oğlum 14 aylık doğumdan beri düzensiz adet gördüm hem geçerek bu adetimde 15 gün geçti5 ten yüksek olunca bildiğim kadarıyla..
Allah mübarek etsinn adet tarihinize kaç gün var? Yada kaç gün geçti?
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..Oğlum 14 aylık doğumdan beri düzensiz adet gördüm hem geçerek bu adetimde 15 gün geçti
Amin inşallah canımRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..