• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr fikirlerinize ihtiyacım var

Safinaz1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2024
589
1.106
28
28
Kızlar doğum kontrol hapına başladım bu adetimle, eşim de dün geldi işi dolayısıyla 3 aydır görüşemiyorduk ve 2 ay durup gidecek yani bizim cinselliği erteleme gibi bir durumumuz yok, dün karanlıkta ve o özlemle sevişirken farkedemedik en son farkettik ki her yer kan olmuş. Ara ara kanamam oluyordu ama ben adetin son günü yapmak gibi olur sanıyordum az bi şey gelir sanıyordum ama maalesef her yer kan olacak kadar olmuş. Prezervatif kullanamıyoruz biz kullananlara helal olsun gerçekten ama her defasında takacak bi mola veremiyoruz biz biraz fazla yüksek libidolu bir çiftiz hapı bırakamam şu an yani kızlar riske atamam. Akşam 20.30 da alıyorum hapı saatini falan mı değiştirsem bilmiyorum buna çözüm bulan var mı nasıl sevişcem adamla ben :(

Kızlar doğum kontrol hapına başladım bu adetimle, eşim de dün geldi işi dolayısıyla 3 aydır görüşemiyorduk ve 2 ay durup gidecek yani bizim cinselliği erteleme gibi bir durumumuz yok, dün karanlıkta ve o özlemle sevişirken farkedemedik en son farkettik ki her yer kan olmuş. Ara ara kanamam oluyordu ama ben adetin son günü yapmak gibi olur sanıyordum az bi şey gelir sanıyordum ama maalesef her yer kan olacak kadar olmuş. Prezervatif kullanamıyoruz biz kullananlara helal olsun gerçekten ama her defasında takacak bi mola veremiyoruz biz biraz fazla yüksek libidolu bir çiftiz hapı bırakamam şu an yani kızlar riske atamam. Akşam 20.30 da alıyorum hapı saatini falan mı değiştirsem bilmiyorum buna çözüm bulan var mı nasıl sevişcem adamla ben :(
Oral kontraseptifler hormon içerdiği için kanama olur bence yeni başladığınız için olmuş. Aşırı kanama olduysa bence dr a danışın.

Oral kontraseptifler hormon içerdiği için kanama olur bence yeni başladığınız için olmuş. Aşırı kanama olduysa bence dr a danışın.
Hapı o gün aldıktan 2 saat sonra ilişki yaşadık etkisi olur mu bunun acaba diye düşündüm, gerçekten ilişkiden sonra baya kan vardı her yerde. Bir de hapın saati gelmeden deneyeceğim yine aynı olursa doktora gitmem gerekir haklısınız

Hapı kullanmaya devam edersen lipido falan kalmıyor zaten, kupkuru kesiliyorsun. Hem libido gidiyor hem de kanama.

canım doğum kontrol hapı hemen etki etmiyor diye biliyorum kullandıktan sonra bir ay içerisinde etki edermiş. bende doğum kontrol hapı kullandıgım zamanda lekelenmelerim ve kanamalarım oluyordu adet oluyormuşum gibi iki farklı hapı kullandım fakat devam ettiği için bırakmak zorunda kaldım. hap kullanırken kanama lekelenme çok normal. Hap saatini kesinlikle değiştirme hergün aynı saatte iç. Kanamada birkaç güne geçer diye düşünüyorum

Eğer regl olduğunuz 5 gün içinde başlarsanız hap ilk haftadan itibaren etki etmeye başlıyor. O açıdan korkmanıza gerek yok. Hapla beraber ara kanama olabiliyor, ilişkiye ara vermenize gerek yok ama bir kanamanız olduğu için enfeksiyona açık hale geliyorsunuz o yüzden birkaç gün kanamanız az az da olsa devam ederken prezervatif de kullansanız enfeksiyon kapmamanız açısından iyi olur.

Hapı kullanmaya devam edersen lipido falan kalmıyor zaten, kupkuru kesiliyorsun. Hem libido gidiyor hem de kanama.
Yok daha öncede kullanmıştım bende libido düşürmemişti ama o zaman evlenmeden 1 ay önce başlamıştım balayında kesilmişti sorun yaşamadım, şimdi mecburen başladım ve kanamanın bu denli olacağını tahmin edemedim ben

Back