Merhaba kızlarrrr ben iki yıldır gidyorum umarım bu sene son olur :1rolleyes: cok güzel fikirler elde edyorsunz zaten kapıdan içeriyr girdiğiniz an kendinizi kaptryorsunuz :) zaten içeride promosyonlar ücretsiz bir çok dergi broşür vs toplam sanızınz var gelinlilcıler salonlar oteller aklınaz gelıck her sey bır arad toplanmıs istanbul ve antalyada olan kızlarımz sanslı diğer kızlar için üzgünüm :çok üzgünüm: ama günü birlik gelebilecek olanlar varsa süper olur kandırın sevgilinizi ya da nişanlınızzı baska bı yere gdecegınze orda gezın zaten giriş ücretsiz ben sabırsızlıkla bekliyorum haberiniz olsun istedim çok öpüyorum sizleriiiii umarım bi faydam olurr :içelim:
burdan davetyeı alabılrsınız
|| EVLİLİK DÜNYASI'10 ||
Evlilik Dünyası’10 Sunum
Türkiye’nin en büyük ve en görkemli evlilik hazırlıkları fuarı Evlilik Dünyası, 5 - 7 Şubat 2010 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 8. kez düzenlenecek. Evlilik sektöründe faaliyet gösteren, konusunda önder 200 firmayı bir araya toplayan fuar, her yıl evliliğe adım atacak 33.000 çifte rehberlik ediyor.
Önümüzdeki yıl fuar yine birbirinden şık etkinliklere ev sahipliği yapacak. Her geçen yıl daha da büyüyen evlilik sektöründe fuarın; trendlerin çıkış noktası olması, yılın gelinlik modasının ilk görüldüğü yer olması, tüm sektörü bir araya toplayıp rekabet ve kaliteyi arttırması vazgeçilmez olmasını sağlıyor.
Evlilik hazırlığı yapan çiftler düğün mekânlarından ev dekorasyonuna, takı-pırlantadan davetiyeye, balayı seçeneklerinden düğün pastasına kadar birçok farklı alanda, tüm ihtiyaçlarına bu fuarda ulaşma şansı buluyor. Çiftlere ve ailelerine olduğu kadar sektöre de hizmet veren, firmalara ışık tutan fuar, sektörün daha verimli, çağdaş ve etkin bir sektör haline gelmesinde bir kez daha lokomotif rol üstlenecek.
Her yıl büyük bir heyecanla ve coşkuyla çalışmalarına başladığımız fuarımızın bu yılki konsepti “Geçmişten Günümüze İstanbul Gelinleri”… Bu büyük organizasyonun parçası olmak için şimdiden yerinizi ayırtın, Evlilik Dünyası 2010’da birlikte olabilmek dileğiyle.