KIZLARRR ERKEN HAMİLELİĞİNİZİ KAÇ GÜNDE ÖĞRENDİNİZ

zeyyyy11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
20
5
1
24
kızlar en erken ne zaman hamile olduğunuzu öğrendiniz ? İçim o kadar kıpır kıpır ki çok sabırsızlanıyorum

Ben adetten 3 gün önce silik normal testle öğrenmiştim erken gebelik testi değildi sonra iki günde bir test yaparak koyulaşmayı takip ettim adet geçtikten 4 gün sonra kan vermiştim

Ben adetten 3 gün önce silik normal testle öğrenmiştim erken gebelik testi değildi sonra iki günde bir test yaparak koyulaşmayı takip ettim adet geçtikten 4 gün sonra kan vermiştim
Benim yumurtlama dönemim bitti. Ama göğüslerim o kadar çok sızlıyor ki anlatamam. Kesinlikle psikolojik değil geve uykumdan uyandım ağız üstü yatarken. Ama adetime daha 10 gün var

Benim yumurtlama dönemim bitti. Ama göğüslerim o kadar çok sızlıyor ki anlatamam. Kesinlikle psikolojik değil geve uykumdan uyandım ağız üstü yatarken. Ama adetime daha 10 gün var
Şüpheli ilişkiden 12 gün sonra falan anca idrarda çıkıyor ona göre test yaparsınız

kızlar en erken ne zaman hamile olduğunuzu öğrendiniz ? İçim o kadar kıpır kıpır ki çok sabırsızlanıyorum
reglim 1 gün gecikince test yapıp öğrendim çok erken diye düşünüyordum benden erken öğrenenlerde varmış nasıl dayandınız ben de çok sabırsızlanıyorummm

reglim 1 gün gecikince test yapıp öğrendim çok erken diye düşünüyordum benden erken öğrenenlerde varmış nasıl dayandınız ben de çok sabırsızlanıyorummm
Benim daha tehlike 13 gün var.. fakat eminim bu ay bişey olduğuna ama asla test yapmıyorum yapsamda çıkmama ihtimali çok yüksek ama asla zaman geçmiyor

Ben adetimden 5 gün önce yaptığım erken gebelik testiyle öğrendim, belirtiden sebep değil de tedavi sebebiyle takip ediyordum

Ben bat tan 4 gün önce öğrenmiştim ilk hamileliğimde, şimdi de sabırsızca bekliyorum günümü

Ben adetimden 8 gün önce öğrenmiştim
Canım erken yumurtlamış olabilir misin? Bat tarihin muhtemelen tahmininde farklıdır döllenmeden 6 gün sonra öğrenmiş oluyorsun bu hesaba göre böyle bir şey cidden mümkün mü ya hahahahah helal olsun vallahi merak ettim. Sat tan kaç gün sonraydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…