• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr doğum yaptımmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

B&M

FB & M & YE
Kayıtlı Üye
Biraz geç oldu ama anca kendimi toparladım pc nin karsına anca oturabildim...Evet gelelim doğum hikayemize. ;
Bundan 5 gün önce 12 mart çarsamba günü sabah saat 8.30 da konrolüm vardı ve doktorum 5 cm acıklım olduğunu söyledi ve yatış işlemlerini yaptırdık .
Okadar heycan basmıştıki bana anlatamam. Saat 9.00 da suni sancı verildi ve açılma hızlansın diye iğne yapıldı
1 serum suni sancı yedim :) sancılar gittikce arttı . Hemsireler %100 lük sancılara nasıl dayanıyosun . Sesin çıksın biraz nazar değicek dediler :)
Saat 15.00 te doğumhaneye alındım ve 45 dakkalık mücadelenin ardından bebeğimin pipisini gördüm :) .
Aslında doğumum zor oldu ıkınırken serum tıkanmışmı bişey olmuş sancı gelmiyomuş :S doğumhanede sancılarım gitti
Doktrum sabırlı ve çok kibar bir bayandı , baya uğraştık ,hemsire ve hasta bakıcı karnıma bastırdılar ve zar zor doğurdum :) .
Zaten ıkınmak veya sancı o kadar kötü değil , korkulcak bişi değil
Benim canımı acıtan onların karnıma bastırmasıydı o acıyı unutamam :( ..
Sesim dısarı kadar gitmiş ve esim hıckıra hıckıra ağlamış.8kıyamam) :)
Oğlumu gördüğüm an okadar sükrettim Allaha ki defalarca bağıra bağıra .
Doktorum, hemsireler ,hasta bakıcı hepsi cok iydi hep beni rahatlatmaya calıştılar ....
Okadar güzel bi duygu ki normal olduğuna pişman değilim.
Bastırma olmasaydı acısız olucaktı ama bastırmasalardı doğuramazdım sanırım :P 4.5 kg lik tosun paşayı 3 dikişle atlattım sükür..
Neyse cok yazdım kızlar ...
Normal doğumu tavsiye ederim sasmayın ölüm yok sonunda nasıl olsa.
O an bebeğinizi görmek okadar güzel muhtesm bi duyguki..Bebğim simdi yanımda mısıl mısıl uyuyo hala bana hayal gibi geliyo , ona baktıkca bu benim bebğimmi ya ,Allahım nasıl bi duygu bu diyorum.
Allah herkese nasip etsin .
Oğlusum biraz yaramaz ama, :) gece hep memede , gündüz uyuyo..
Zor doğum yaptım ama sezaryan asla tavsiye etmem.

Son düzenleme:
Canım çok sevindim Allah analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin bebeğinle sağlıklı mutlu uzun bir ömür sen ve eşinle olsun canım darısı başımıza bende 25 martta kavuşucam oğluma Allah izin verirse canım

Allah seni kurtarmış.kutlarım.darısı başıma.38 haftalığım.doktor 39 da bekliyor.sende ne gibi değişiklikler oldu.doğumun ilk belirtileri neler? yada daha önce ne gibi farklılıklar yaşadın.bende bazen adet sancısı gibi kalçama ağrılar giriyor.iç çamaşırım ıslanıyor ve koku oluyor.sendede oldu mu? ayrıca bebişim ayaklarını hep göğsüme vuruyor.ama eskisi gibi çok hareketli değil.bana bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim.

Gözünüzaydın
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)

hayırlı olsun bebeğin canım sanada geçmiş olsun analı babalı büyür inşallah

Bebegin Hayirli Uzun ömürlü Olsun Allah Anali Babali Sağlikli Büyütmeyi Nasip Etsin
B&m Istanbulda Nerde Dogum Yaptin ?

canım benimm yaa bak senınle maceran bıttı asıl serubven sımdı baslıyo allahım analı babalı saglıkla buyutmnızı nasıp etsın canım cımmm

hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün canım.darısı tüm hamişlerin başına olsun.

tebriklerrr
allah analı babalı büyütsün canım
darısı başımıza:)))))

allah analı babalı büyütsün çok sevindim..hayırlısıyla büyütelim oğluşlarımızı

tebrikler canim allah bebeginle ailenize uzun omurler versin. cok guzel anlatmissin . darisi bizlerin basina olsun

Allah analı babalı buyutsunn ınşallah. darıs başımıza. gunler yaklaştıkça ben cok strese gırıyorum vede sabırsızlanıyorumm.

canım hayırlı uğurlu olsun..
böyle güzel doğum hikayeleri anlatalım inşAllah bizler de..
tebrikler..

canım bebeğin hayırlı uzun ömürlü olsun İnşallah. Rabbim Sağlıkla sıhhatle huzur içinde büyütmek nasip etsin .. merak ettim acaba kaç haftalıkken doğum yaptın ? bizde hem tebrik ediyoruz hem de heyecanla doğumu beklediğimiz için sorularımız bitmiyor :))

Canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün. oğluşuna uzun ömürler dilerim. darısı bize inşallah

Canim Allah Anali Babali Büyütsün Allah Tüm Bebişerimizi Korusun Ve Sağlik Sihhat Versin

Back
X