Gebeliğe Hazırlık Kızlarrr çok acilll

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minkkalpp

"İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
553
630
18
Kızlar idrar yolunda enfeksiyon varmış ve benim ovilasyon zannım sizce soğan kürü yapsam bi ters etkisi olur mu acaba

Kızlar idrar yolunda enfeksiyon varmış ve benim ovilasyon zannım sizce soğan kürü yapsam bi ters etkisi olur mu acaba
Soğan kürü yumurtlamaya engel olmaz. Ama ileri boyutta değilse hiç uğraşma. Bol su iç. Sabahları hiç bişey yemeden aç karnına bi bardak ılık suya limon sıkıp iç. Oruç tutuyorsan sahurda yapabilirsin aynısını, aç olman gerekli ama temizler o ileri boyutta değilse. Bi de kuru tut o bölgeyi, arada iç çamaşırsız yat.

Sanırsam ileri boyutta kuzum çünkü ben sürekli aynı şekil oluyorum :(

Isırgan otu harikadır.
Ben bunun için asla ilaç kullanmam geçer gider..
Geçmiş olsun

Isırgan otu harikadır.
Ben bunun için asla ilaç kullanmam geçer gider..
Geçmiş olsun
Saol canım ben bebek de istediğim için her kürü denemek istemiyorum ama yinrde önerdiğin için çok teşekkür ederim kuzum

Sanırsam ileri boyutta kuzum çünkü ben sürekli aynı şekil oluyorum :KK43:
O zaman yap soğan kürü. Hamilelik oluşursa başına bela olur. Şimdi içebiliyorken iç. Ben de ağır enfeksiyonluydum soğan kürü ilan yendim. Soğan kürü yapacaksan da yine de su tüketimini arttır.

Soğan kürü yumurtlamaya engel olmaz. Ama ileri boyutta değilse hiç uğraşma. Bol su iç. Sabahları hiç bişey yemeden aç karnına bi bardak ılık suya limon sıkıp iç. Oruç tutuyorsan sahurda yapabilirsin aynısını, aç olman gerekli ama temizler o ileri boyutta değilse. Bi de kuru tut o bölgeyi, arada iç çamaşırsız yat.

Bunu yaparsanız şayet, enfeksiyonunuz daha da arttar. İççamışırsız yatmak, üşütmenize sebep olur.Hoppa:KK39:

Bunu yaparsanız şayet, enfeksiyonunuz daha da arttar. İççamışırsız yatmak, üşütmenize sebep olur.Hoppa:KK39:
Enfeksiyonun en büyük nedeni ıslak genital bölgedir. Hava alması kuruması açısından önemli. Doktorlar da öneriyor. Bende doktor önerisiyle yöneldim. Hamile olduğum halde enfeksiyona yakalanmamak için arada bir yaparım. Hiçte üşütmedim.

Back