evet ama nblm daha cok erkenden yaptırdım ya ıste ümit edıyorum bırde ama hangı ıdrar testını yapsam muhakak 2. cızgı var o benım kafamı karıstırıyor aslındagebelik olsa önce kanda çıkar. İdrar testinin yanlış çıkma ihtimali var. Yinede ümitsiz olmayın inşallah en kısa sürede hayırlı haberler alırsınız
MERHABA BEN DE AYNI ŞEYİ YAŞIYORUM. ADETİME 5 GÜN KALA İDRAR YAPTIM ÇOK SİLİK Bİ ÇİZGİ ÇIKTI. KAN TESTİ YAPTIRDIM 1.20 ÇIKTI. ŞUAN 2 GÜN VAR ADETİME ÇİZGİ GİTTİKÇE KOYULAŞTI. ŞİMDİ ADETİMİN GECİKMESİNİ BEKLİYORUM TEKRAR KAN TESTİ VERECEĞİM. SEN TEKRAR KAN TESTİ VERDİN Mİ? (GÖRSELDE Kİ PEMBE TESTİ DÜN AKŞAM YAPTIM, BEYAZ OLANI DA BU SABAH YAPTIM DAHA DA KOYULAŞMAYA BAŞLIYOR.evet ama nblm daha cok erkenden yaptırdım ya ıste ümit edıyorum bırde ama hangı ıdrar testını yapsam muhakak 2. cızgı var o benım kafamı karıstırıyor aslında
verdım canım yıne 1.20 cıktı ben yarın bı doktoa gııdcem baktırıcam muayne olayım valla sınrlerım cok bozuk ama benımkı hıc senın kadar koyu degıldı bıldıgın asırı hayalet bı cızgı ama sacma olan su kanda nıye cıkmıyo hep tam tersı olur derler yanı yarın bunuda sorucam acaba kıst falan mı varMERHABA BEN DE AYNI ŞEYİ YAŞIYORUM. ADETİME 5 GÜN KALA İDRAR YAPTIM ÇOK SİLİK Bİ ÇİZGİ ÇIKTI. KAN TESTİ YAPTIRDIM 1.20 ÇIKTI. ŞUAN 2 GÜN VAR ADETİME ÇİZGİ GİTTİKÇE KOYULAŞTI. ŞİMDİ ADETİMİN GECİKMESİNİ BEKLİYORUM TEKRAR KAN TESTİ VERECEĞİM. SEN TEKRAR KAN TESTİ VERDİN Mİ? (GÖRSELDE Kİ PEMBE TESTİ DÜN AKŞAM YAPTIM, BEYAZ OLANI DA BU SABAH YAPTIM DAHA DA KOYULAŞMAYA BAŞLIYOR.Eki Görüntüle 2885056
tabıkı haberdar ederım sana bakım ne dıycek ama ınsallah hamılesındır sen ya nblm epey koyu cıkmıs ya bıd erken gebelık testı denesene canım sen bakım ne olucak ondaHABER EDER MİSİN BANA DA?
Canim bugun gittim doktorq bakti suan icin hamielik derecesi olacak tarzda bi rahim gozukmuyor falan dedi anlqttim durumu bisi demdi zaten biton catlamamis yumurtam kistlik durumum falan carmia ondaj olabilir dedi amq yinede qdet gecikmesini bekle dedide benim.adetim.ne zaman bilmiyotumkiHABER EDER MİSİN BANA DA?
1 hafta daha bekle. Gebelik varsa zaten değer farklı cıkacaktırCanim bugun gittim doktorq bakti suan icin hamielik derecesi olacak tarzda bi rahim gozukmuyor falan dedi anlqttim durumu bisi demdi zaten biton catlamamis yumurtam kistlik durumum falan carmia ondaj olabilir dedi amq yinede qdet gecikmesini bekle dedide benim.adetim.ne zaman bilmiyotumki
Ben sanmiyirum aslinsa daha yumurtlamamisim bile duphaston icicem regli olayim zaten normale tüp bebek yaptiriyoru. Doktor ara verelim.dedi 2 ay napim artik omun icin ugrasirim1 hafta daha bekle. Gebelik varsa zaten değer farklı cıkacaktır
ovulasyonun ustunden kac gun gecti? Cift cizgi dedigin t c esit koyulukta olandan mi yani pik mi? Silik cizgi ciktiginda flasha gerek kalmadan gorunebiliyor. O testin kendi cizgisidir gordugun. Adet tarihin yaklasik olarak ovulasyondan sonraki 14. Gun. Test yapiyormussun. Ovulasyon tarihini soyle denona gore bi sey diyimkızlar merhaba ben bı suredır tup bebek tedvısı goruyordum bu ay ara verdık suan reglımın 23. gunundedeyım pko hastayım ben bugun bu erken gebelık testı yaptım asırı asırı flashla gozuken ınce bır cızgı gordum bu arada ovilasyon testıde yapıyorum hep full 2. cızgı cıkıyor sureklı
bugun kan testı yaptırdım 1.2 cıktı bu arada hayatımda ılk defa ıdrarda 2. cızgıyı gordum ama kanda boyle cıkınca cok uzuldum tabı bılıyuorum cok erken ama suan mantıken daha 3. haftama yenı gırdım SIZCE ARTTAR MI BU DURUM YADA BASINA GELEN VAR MI BOYLE BIRSEY
bu arada hıc ılacta kullanmıyorum ama kasıklarım belım goguslerımdede dolgunluk falan basladı ve benım bırde adet tarıhım bhıc bır zman bellı olmadıgı ıcınde hesaplıyamıyorum
acaba dıyoum daha yenı basladı falan ondan dolayı mı suan boyle ay bılmıyorum
canım bugun 30. gunum reglı tarıhınden hesapladıgımda dun dokto gıttım zaten daha yumurtalamısım bırak bıde bıton mınık yumurtalar varmıs pko oldugum ıcın reglı tarıhım bellı degıl pazartesı gunu falan dubhaston ıcıcem reglı olayım dıye zaten bısıde yokmus rahımde kalınlasma falan bu arada hıc ıkıncı cızgım asırı koyu olmadı ama hep 2. cızgım belırgın yaıkın bır renktıovulasyonun ustunden kac gun gecti? Cift cizgi dedigin t c esit koyulukta olandan mi yani pik mi? Silik cizgi ciktiginda flasha gerek kalmadan gorunebiliyor. O testin kendi cizgisidir gordugun. Adet tarihin yaklasik olarak ovulasyondan sonraki 14. Gun. Test yapiyormussun. Ovulasyon tarihini soyle denona gore bi sey diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?