kızlar merhaba ben bı suredır tup bebek tedvısı goruyordum bu ay ara verdık suan reglımın 23. gunundedeyım pko hastayım ben bugun bu erken gebelık testı yaptım asırı asırı flashla gozuken ınce bır cızgı gordum bu arada ovilasyon testıde yapıyorum hep full 2. cızgı cıkıyor sureklı
bugun kan testı yaptırdım 1.2 cıktı bu arada hayatımda ılk defa ıdrarda 2. cızgıyı gordum ama kanda boyle cıkınca cok uzuldum tabı bılıyuorum cok erken ama suan mantıken daha 3. haftama yenı gırdım SIZCE ARTTAR MI BU DURUM YADA BASINA GELEN VAR MI BOYLE BIRSEY
bu arada hıc ılacta kullanmıyorum ama kasıklarım belım goguslerımdede dolgunluk falan basladı ve benım bırde adet tarıhım bhıc bır zman bellı olmadıgı ıcınde hesaplıyamıyorum
acaba dıyoum daha yenı basladı falan ondan dolayı mı suan boyle ay bılmıyorum
bugun kan testı yaptırdım 1.2 cıktı bu arada hayatımda ılk defa ıdrarda 2. cızgıyı gordum ama kanda boyle cıkınca cok uzuldum tabı bılıyuorum cok erken ama suan mantıken daha 3. haftama yenı gırdım SIZCE ARTTAR MI BU DURUM YADA BASINA GELEN VAR MI BOYLE BIRSEY
bu arada hıc ılacta kullanmıyorum ama kasıklarım belım goguslerımdede dolgunluk falan basladı ve benım bırde adet tarıhım bhıc bır zman bellı olmadıgı ıcınde hesaplıyamıyorum
acaba dıyoum daha yenı basladı falan ondan dolayı mı suan boyle ay bılmıyorum