Gebeliğe Hazırlık Kızlarrr cevapppp

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aysnr17

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2020
155
70
13
Kızlarr 10 haftalık hamileyim ve gögüsleri aşırı derecede kaşınıyor Sabah bulantılarım çok fazla sizce bu durum cinsiyet tahmini yaptırabilir mi bana çok merak ediyorum çünkü

Kızlarr 10 haftalık hamileyim ve gögüsleri aşırı derecede kaşınıyor Sabah bulantılarım çok fazla sizce bu durum cinsiyet tahmini yaptırabilir mi bana çok merak ediyorum çünkü
Sabah akşam mı sadece sabah mı

Benim eskilerde duyduğum sabah akşam sa erkek ama sürekli oluyorsa kız ve hırçınsanız erkek duygusalsanız kız hayırlısı olsun en başta sağlıklı olsun canım yeter bence

Benim eskilerde duyduğum sabah akşam sa erkek ama sürekli oluyorsa kız ve hırçınsanız erkek duygusalsanız kız hayırlısı olsun en başta sağlıklı olsun canım yeter bence
Evet öyle teşekkür ederim

Allah bilir ama benim içimden erkek geçiyor hayırlısı olsun inşallah

Valla moral bozmak istemem ama ben de ne yüzük falı , karın şekli , görünen rüyalar , bulantıların zamanı , aklıma gelen sayamadığım bir çok yöntem tutmadı. Çin takvimi ve nub teorisi tutu. Kaldı ki nub teorisi bilimsel. Burda cinsiyet bölümüne 12. Haftalık ultrason görüntüsünü koyarsınız. Yasemin hanımdı galiba . O yorumlar .

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…