• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr cevap verirseniz cok mutlu olurum özellikle anne olanlar ☺️

Relug004

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2021
174
26
18
Benim adetim çok düzenlidir birgün bile oynamaz ama 6 gündür adetim gecikiyor test yaptım fakat çıkmadı , sabahları midem çok bulanıyor ve göğüs ucumdaki halka kocaman olmuş ve sivilce gibi şeyler çıkmış acaba hamilemiyimdir hamileysemde adete yakın bebek olur mu ? Çarşamba günü kan vericem. Cevaplarsanız çok sevinirim

Benim adetim çok düzenlidir birgün bile oynamaz ama 6 gündür adetim gecikiyor test yaptım fakat çıkmadı , sabahları midem çok bulanıyor ve göğüs ucumdaki halka kocaman olmuş ve sivilce gibi şeyler çıkmış acaba hamilemiyimdir hamileysemde adete yakın bebek olur mu ? Çarşamba günü kan vericem. Cevaplarsanız çok sevinirim
Adetim düzensizleşirse diye cok korkuyorum 😔🤷

6 gün gecikmeye kaset testlerde genelde cıkar gebelik olsaydı. Yanılma paylarıda olabılır tabii.
Kan verin şüpheniz varsa.

Son ayda stresli birşeyler yaşadınız mı. Benmde çok düzenlidir kpss çalıştığım ay hiç adet olmamıştım. Doktora gittim. Yumurtanız çatlamamış bu ay adet olmayacaksınoz beklemeyin dedi.

Bu yüzden olabilir. Sakinleş akışına bırak. Hayırlısı olsun.

Back