Örgü kızlarrr buda yeni hırkammmmm

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
çok çok çok güzel olmuşlar ellerine sağlık ,arkadaşında iyi günlerde giydirsin inşallah

canım harika olmus...ellerine saglık...bundan anneme ördürmek istiyorum....tarif edebilirmisin acaba...bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

canım harika olmus...ellerine saglık...bundan anneme ördürmek istiyorum....tarif edebilirmisin acaba...bilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

canım tafi nasıl eilir bilmiyorum ben hazır kalıplara göre calısıyorum ykayı üst bölgeyi ayarlayıp sonra alt kısmına geciyorum ordaki örneği marullanmadan koymak meesele:hulya:

canım tafi nasıl eilir bilmiyorum ben hazır kalıplara göre calısıyorum ykayı üst bölgeyi ayarlayıp sonra alt kısmına geciyorum ordaki örneği marullanmadan koymak meesele:hulya:

hm...dur bakalım bi anacığma göstereyim belki çıkarır..mükemmel olmuş tatlım yaa..insanın içi gidiyor valla :) tekrar ellerine saglık canım benim....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…