• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr bu şişeleri gördünüz mü :)))

yawrukuss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
325
0
116
İstanbul

Kızlar paşabahçenin sevimli mi sevimli tasarıma sahip şişeleri var gördünüzmü kaydirigubbakcemile3 su,meşrubat ne koyarsanız artık içine kaydirigubbakcemile3
ben çeyizim için almak istiyorum bir kaç tane, buzdolabına yada baş ucuna çok yakışır zemuszemus carrefourlarda vs varmıdır acaba ?
Kedilisi, köpeklisi, ayıcıklısı, aşağıdaki linkteki resimlerde (1.-3. sayfa) arılısı, birsürü şekli var sırnaşık şey bizzat yakından gördüm inceledim.
Arılıyı pek beğenmedim diğer şekilleri çok daha tatlıı :asigim: ama onların resimlerini bulamadım senağlama

tıklayın gayri :3:
Pasabahe - Fun Club

ayyy çok tatlılar bende bayılıyorum böle şeylere kaydirigubbakcemile2 biev'inde buna benzer süt şişeleri vardı onları görmüşmüydün cnm

bu arada mudoda degisik bi sise gormustum normal pet siseler var ya onlarin camini yapmislar seffaf renginden..degisik olmus kizlar..

evett biev de benzeri varmışş kızlarr zemuszemus baksanıza şunlara opuyorumnanaktan
M25860.jpg

M19260.jpg

M25740.jpg

büyük alışveriş merkezlerinde var bunlarda birçok defa görmüştüm. :lepi:

Hepsi birbirinden güzel çokta kullanışlı olur .
ßende gördüğüm zaman alacağım.

paşabahçenin paradise deseni var ben de 2 tane içecek su için kullunıyoruz ççok güzel.aynı modelin bardaklarını da buldum takım oldu :)

Back
X