- 14 Temmuz 2016
- 487
- 372
-
- Konu Sahibi marbling817
hayır hala adet olmadımen son adet tarihi 1 ekim yani hala adet olmadınızmı
hamilelik yoktur bencede ayın 1 inde ve 10 unda iliskiye girmissiniz ama ozamana kdr adetin zaten gerceklesmesi gerekirdi demekki farklı bir sorun var doktora gidin adet sokturucu verir veya prolaktin hormonu falan yukselmistir oda adeti engelleyebiliyorhayır hala adet olmadım
hımm.. Doktora giderim inşallah iş yeri izin vermiyor ama hamile değilim diye moralim bozulduhamilelik yoktur bencede ayın 1 inde ve 10 unda iliskiye girmissiniz ama ozamana kdr adetin zaten gerceklesmesi gerekirdi demekki farklı bir sorun var doktora gidin adet sokturucu verir veya prolaktin hormonu falan yukselmistir oda adeti engelleyebiliyor
İNŞALLAH BENİMDE ÖYLEDİR..Dr git canım ben de yazın 58 günün üzerine adet olmuştjm meğer prolaktinim 3 katına çıkmış. O zmn hamilelik düşünmüyordum önemsemedim ama sonradan doktorum zaten istesen de hamile kalamazsın bu hormon yüksekken dedi ve ilaç verdi 1 ayda düştü ertesi ay da bebiş istedik ve oldu çok şükür
bozma moralini 5-6 ay deniyorsunuz daha 1 sene zaman veriyor doktorlar stres yaptıkcada adet geciyor eger prolaktin hormonun yuzundense stres cok etkiliyor bu hormonu..is yeri neden izin vermiyor saglık durumu bu ya olurmu oyle sey hastane uzaksa saglık ocagına git sabah erken saatlerde durumu acıkla onlar kan testi yaparlar ertesi gun sonucu alırsın saglık ocagında cok sıra olmuyor biraz gec gidersin isehımm.. Doktora giderim inşallah iş yeri izin vermiyor ama hamile değilim diye moralim bozuldu
denerim dediğiniz malesef özel sektör işte iki kere doktora gittik diye izin vermiyorlar artık çok saçma burda bayılsan ancak izin verirler uyuz bir yer izin verir 500 gün lafını yaparbozma moralini 5-6 ay deniyorsunuz daha 1 sene zaman veriyor doktorlar stres yaptıkcada adet geciyor eger prolaktin hormonun yuzundense stres cok etkiliyor bu hormonu..is yeri neden izin vermiyor saglık durumu bu ya olurmu oyle sey hastane uzaksa saglık ocagına git sabah erken saatlerde durumu acıkla onlar kan testi yaparlar ertesi gun sonucu alırsın saglık ocagında cok sıra olmuyor biraz gec gidersin ise
benimde en son 50ydi ozaman adetim biraz gecikmisti ama benim normalde prolaktin cok etkilemiyor adeti gecen sefer etkiledi heralde bide makroprolaktin diye bir durum varmıs yani prolaktin yuksek cıkıyorsa adeti falan geciktirmiyorsa yalancı prolaktin diyorlar yani aslında yuksek degil kanda ki bir madde yuksek cıkartıyor cok karısık isler ya:)..hayırlı olsun bebeginiz:)Dr git canım ben de yazın 58 günün üzerine adet olmuştjm meğer prolaktinim 3 katına çıkmış. O zmn hamilelik düşünmüyordum önemsemedim ama sonradan doktorum zaten istesen de hamile kalamazsın bu hormon yüksekken dedi ve ilaç verdi 1 ayda düştü ertesi ay da bebiş istedik ve oldu çok şükür
yada ozele gidiceksiniz mecburen is cıkısı aksatmayın bu durumudenerim dediğiniz malesef özel sektör işte iki kere doktora gittik diye izin vermiyorlar artık çok saçma burda bayılsan ancak izin verirler uyuz bir yer izin verir 500 gün lafını yapar
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına :)benimde en son 50ydi ozaman adetim biraz gecikmisti ama benim normalde prolaktin cok etkilemiyor adeti gecen sefer etkiledi heralde bide makroprolaktin diye bir durum varmıs yani prolaktin yuksek cıkıyorsa adeti falan geciktirmiyorsa yalancı prolaktin diyorlar yani aslında yuksek degil kanda ki bir madde yuksek cıkartıyor cok karısık isler ya:)..hayırlı olsun bebeginiz:)
En kısa zamanda gidicem inşallahKadin hastaliklari ertelenmeye gelmez bir an once gidin
aynen öyle gidicemyada ozele gidiceksiniz mecburen is cıkısı aksatmayın bu durumu
ÖZEL SEKTÖR MALESEF özele gidicem cumartesiSaglik bu nasil.izin vermiyorlar
veriyor eger saat 11 den once gidilirse 3 gibi falan sonuc gelmis oluyorSaglik ocaklari ayni gun sonucu vermiyor durumunuz iyiyse ozele gidin