Saç Rengi ve Saç Boyama kızlarrr bi bakrmsnz? saç açma konusunda uzmann bi kuaför aryorum..

tugcer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2010
56
0
86
İstanbul
kızlar saç açma konusunda başarılı,uzman biri bulmam gerekiyor.saçım çok sorunlu bi durumda..saç açma işlemi uzman biri tarfndan yapılmalı deniyor.saçmn ucu dha açık,ortada birz koyuluk var ara ara açklı koyulu br halde ve saçmda ara ara kızıl saç tellride göryorm dkktli bktgmda.kötü bi görntü var yani..şu an ya koyu devam edeblrmşm,yda açtırarak istedgm tonlra yda güzel bi renge dönebilirm.ancak açma işlemi zor bi iş,riskli iş.saçım tek renk olsa belki dha kolay olurdu ama bu durumda kademe kademe brne denk olcak şeklde dikkatli,özenli bi açma işlemi yapılmalı.dha önceden de saçım kızılken bakır khveye dönmek istemştm. saçımı turncu garip şbey ypmşlrdı,ve bazı yerlri ynlş açmadan kynklı koyu kızllk klmştı. bildginz iyi biri varmı? önerebilecegnz biri varmı? örneğin; şu kuaförde şu kişi diyeblrsnz. bi miktar parayı gözden çıkardm. çnkü artk normal dzgn bi hale gelsn istyorm saçım..mehmet tatlıda biri olablr, ilker yavrutürk diyo bazıları, onun dşnda levent makas da ersin bey dye bri varmış intrnette yorumlrnı gördüm iyi dye.ama o şmdi bşka kuaföre geçmş filan.. önereblecegnz biri varmı. gidip memnun kalan,sorunlu ,zor bi haldeki saçnı başaryla açtıran varmı bn öyle çok açlsnda istemyorum.orta renklrde khve tonlrnda scak khve,bkr khve, yda işte kumral tonları gbi. ama uzman bir ele bırakmak istyorum kendmi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…