Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlarrr bi bakınn bu kadar silik çizgiyle gebelik mümkün mü
- Konu Sahibi umudumuzz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.674
- 798
Mümkün. Kan verin.Ben hala kan vermedim negatifle karşılaşmaktan kotkuyorum galiba bu kadar silik cizgiyle sizce mümkün mü?
Korkumu yenersem Ďüşünüyorum. Teşekkür ederim❣Mümkün. Kan verin.
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.674
- 798
Kendinize bu kadar baskı yapmayın. Dünyanın sonu değil ya. İki gebelik kaybım var, sizin düşüncenize göre bir daha gebe kalmaya korkmam lazım. Kendinize bunu yapmayın. Hamile olabilirsiniz ve yok yere strese sokuyorsunuz kendinizi, hamileyseniz bebenizi de strese sokuyorsunuz demek oluyor bu.Korkumu yenersem Ďüşünüyorum. Teşekkür ederim❣
Sakinlesin ve kan verin.
- 13 Nisan 2022
- 178
- 77
- 28
Evet sonu degil belki ama tedaviyle cok yorucu yollardan gectim ve hep sonu hüsran şu yalan yanlış çift cizgiyi görmek o kadar iyi geldiki hamile kalabilmiş olmanın düşüncesi bu büyüyü bozmak istemediğim için ama haklısınız kan vermem gerekiyor. Sizinde başınız sağolsun Rabbim tez zamanda yenisiyle neşelendirsin inşallahKendinize bu kadar baskı yapmayın. Dünyanın sonu değil ya. İki gebelik kaybım var, sizin düşüncenize göre bir daha gebe kalmaya korkmam lazım. Kendinize bunu yapmayın. Hamile olabilirsiniz ve yok yere strese sokuyorsunuz kendinizi, hamileyseniz bebenizi de strese sokuyorsunuz demek oluyor bu.
Sakinlesin ve kan verin.
Yaaa maşalalahhh Subhanallah Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah canım benim çok mutlu oldum senin adına rn kısa zamanda bende vericem inşallah❣Benimde aynı seninki gibiydi testim kan verdim hemen 46 çıktı şuan 2000bini geçti kese gördüm takip etmiyorum daha kan vermelisin
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.674
- 798
Amin. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Teste de yalan yanlış demeyin. Hemen çıktıysa bu çizgi hamilesiniz zaten.Evet sonu degil belki ama tedaviyle cok yorucu yollardan gectim ve hep sonu hüsran şu yalan yanlış çift cizgiyi görmek o kadar iyi geldiki hamile kalabilmiş olmanın düşüncesi bu büyüyü bozmak istemediğim için ama haklısınız kan vermem gerekiyor. Sizinde başınız sağolsun Rabbim tez zamanda yenisiyle neşelendirsin inşallah
- 26 Temmuz 2020
- 1.452
- 4.614
- 88
- 27
Sağlıkla kucağıniza alırsınız insaAllahKızlarrrr kan tahlili verdimm değerim 263 çıktı bebeğim benimle inşallah çokkk mutluyummm
Tebrik ederim
Teşekkür ederim canım benim Rabbim isteyen herkese versin inşallahSağlıkla kucağıniza alırsınız insaAllah
Tebrik ederim
- 25 Temmuz 2013
- 12.849
- 52.674
- 798
Hayırlı olsun, sağlıcakla büyüsün doğsun bebeniz. ❤❤Kızlarrrr kan tahlili verdimm değerim 263 çıktı bebeğim benimle inşallah çokkk mutluyummm
Hayırlı olsun adetiniz geçilmişmişmiydiKızlarrrr kan tahlili verdimm değerim 263 çıktı bebeğim benimle inşallah çokkk mutluyummm
Aminnn inşallahhh. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın❣Hayırlı olsun, sağlıcakla büyüsün doğsun bebeniz. ❤❤
Tesekkür ederim canım❣ normalde dün adet olmam gerekiyordu olmadim test yaptim silik cikti sonrada kan verdimHayırlı olsun adetiniz geçilmişmişmiydi
- 31 Ağustos 2012
- 22.050
- 35.260
- 798
Gözünüz aydın.Kızlarrrr kan tahlili verdimm değerim 263 çıktı bebeğim benimle inşallah çokkk mutluyummm
Bize de dua edin
Hepiniz dularımdasınızçom teşekkür ederimm❣Gözünüz aydın.
Bize de dua edin
Maşallahhh Rabbim saglıklı ömürler nasip etsin bende kan verdim hamişim Allahın izniyleOho benim iki saat sonra çift silik çizgi çıktı ve şuan afacan 3.5 yaşında