kızlarrr bana yardım edermisiniz gebelik testi(resimli)

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8.268
Puanlar
398
merhabalar
bugün dpo 9'dayım. sabah 6.30 da ilk idrarla test yaptım 2. çizgi silik (üstteki) öğleden sonra test yaptım bu sefer daha net belli çizgi. fakat ikisininde ortak bir sorunu var tam T bölgesinin altında değiller. testin markası Laboquick erken gebelik testi. yardımcı olurmusunuz bana. hamile değilim herhalde ama 2 testinde bu şekilde çıkması biraz anormal geldi bana.

Eki Görüntüle 337315

muhtemelen hamilesin canım. ama emin olmak için başka güvenilir bir testle daha yap. ya da direk git kana baktır. emin olursun hem kaç haftalık olduğunu öğrenirsin eğer hamileysen. inşallah da öylesindir :49:

muhtemelen hamilesin canım. ama emin olmak için başka güvenilir bir testle daha yap. ya da direk git kana baktır. emin olursun hem kaç haftalık olduğunu öğrenirsin eğer hamileysen. inşallah da öylesindir :49:
tam T bölgesinin altında değil ama :( o kafamı karıştırdı

bana da öyle geldi cuma gününe kadar bekleyip tekrar yapıcam testi

Banada bu testler bozuk gibi geldi.Bence yarın yeni bir test alıp tekrar yapın ondada böyle birşey çıkarsa hiç beklemeyin direk kan tahliline gidin.İnşallah Allah gönlünüze göre verir.

Banada bu testler bozuk gibi geldi.Bence yarın yeni bir test alıp tekrar yapın ondada böyle birşey çıkarsa hiç beklemeyin direk kan tahliline gidin.İnşallah Allah gönlünüze göre verir.
öyle yapıcam. birazda ateşim yükselsin diye bekliyorum inşaallah bebişim vardır

Benim öyle silik çıktığında sonuç pozitiftiii :emir_bebek:
Umarım seninde pozitiff çıkarrrrrr :nazar:

T bölgesini tam hatırlamıyorum canım ama silik çıkmıştı çizgii yok denecek kadar ama görülüyodu
bi kaç gün sonra kan testi yaptırdım sonuç pozitifti
sabah ilk yaptığım testte hatırlıyorum idrar ilerlerken t çizgisi oldukça beliydi 10 dak sonra baktım silik çizgi kalmış

bu laboquick gebelık testlerınden aynı sorundan bende muzdaribim.
5 tane test yaptıysam 2si hep böyle iki çizgi fakat yanyana bırbırıne cok yakın çıktı.
bu testte sureklı boyle cıkıyor.
hemen cıkmıyor aradan 10-15 dakka gectıkten sonra hemen yanyana bırbırıne yakın 2 çizgi belırıyor.
ben bırdaha laboquick almam...

HTML:
Canım moralini bozmak istemem ama bende geçen ay bu Laboquick in hem ovulasyon hemn gebelik testlerinden aldım almaz olaydım adetim 4 gün geçti 4. gün gebelik testini uyguladım bariz kopkoyu çizgi çıktı dedim bu sefer kesin oldu sevinçten ağladım eşimi aradım adam izin aldı koşarak geldi bide benim eşim TSK da çalışıyo izin olayı çok zor geldi kan testine gittik birlikte sonuç koca bi negatif hemde 0.100 ondan sonra zaten bebekten falan vazgeçtim çok kötü hissettim kendimi yalancı durumuna düştüm eşimin gözünde
:5: :5:

Son düzenleme:
2 hamılelıgımde de aynısı çıkmıştı bence hamılesın canım gıdıp kan testı yaptır mutlaka çıkar :)

Benim bir arkadaşım da adetine 1 hafta vardı daha ölesine evde test çok diye bakmış. çift çizhgi çıkmıştı. gittik kan verdik 77.50 çıktı şimdi 4 aylık hamile. İşte kul icadı hata da verebiliyor ama hassasiyeti yüksekmiş diye o zaman beğenmiştik biz bu testleri. hatta ben hala kullanıyorum beni hiç yanıltmadı. hep tertemiz tek çizgi çıktı ve hep hamile değildim:)))

nedense benide hiç yanıltmaz gebelik testleri hep tek çizgidir :9:
sabit artık yapmıyorum zaten ablam falan zorlarsa yapıyorum ben bakmıyorum bile 5 dk sonra tamam at çöpe gitsin diyorum
sonuçtan bu kadar eminim yani:9:
testi başka bi markayla tekrarla canım ama inş gebesindir.

canım muhtemelen hamiş değilsin ne yazıkki aynı şey benim başıma dün geldi aynı senin testinden almıştım ve aynı bu şekilde çıktı bende ümitlendim ve hemen kan yaptırdım negatif çıktı :( ilk kez bu testler beni yanılttı insan çok kötü hayal kırıklığına uğruyor

ben ümitlenmedim zaten ama kararsız kaldım ne bileyim

gebelik testi bozuk ama ortada çizgi çıkmasının sebebi hcg şertlerini üretirken yna fln kaymış olma ihtimali olabilirmi acaba???:26::26:
inşallah gebesindir ...

gebelik testi bozuk ama ortada çizgi çıkmasının sebebi hcg şertlerini üretirken yna fln kaymış olma ihtimali olabilirmi acaba???:26::26:
inşallah gebesindir ...
bugün tam t çizgisinin altında silik çıktı

Back