Kızlarrr aynı durumda olan sesss versin 😂

Selinay demirt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2022
116
20
21
Kızlar aranızda aynı durumu yaşayan lütfen cevaplasın
Adetim her ayın 28 i ve ben adete 3,4 gün kala lekelenme yaşadım çok az geçti adetim gecikti test yaptım negatif ve bugün gecikmenin 5.günü kan testi yaptım 1,20 ml çöktü negatif acaba geç döllenme olabilir mi sonradan yükselen var mı normalde çoktan sonuç çok düşük gebelik yok ama böle sonuç akıp yükselen var mı acaba ?????

İnşallah yükselir canım.Bende aşılama yaptırdım Beta hcg 2.30 çıktı adet oldum bir gün sürdü ikinci gün yok normalde adetim düzenli ve 4 gün sürer böyle oldu acaba ilaçlardan mi bilmiyorum ki

Kan degerim <2 cikmisti ama normalde hep 0 kusurat cikardi ben kuskulanip 2 gun sonra tekrar kan verdim 7 olmustu çok şükür bir oglum oldu 14 aylik suan yukselebilir tekrar edin

Kan degerim <2 cikmisti ama normalde hep 0 kusurat cikardi ben kuskulanip 2 gun sonra tekrar kan verdim 7 olmustu çok şükür bir oglum oldu 14 aylik suan yukselebilir tekrar edin
Maşallah maşallah 2 gene olabilir ama 1,20 hiç yok dedi birine sordum ondan ümidim gitti diyebilirim 1 kusuratlarda çıkıp yükselen var mı acaba merak ettim bende :)

Maşallah maşallah 2 gene olabilir ama 1,20 hiç yok dedi birine sordum ondan ümidim gitti diyebilirim 1 kusuratlarda çıkıp yükselen var mı acaba merak ettim bende :)
2 degildi 2 den kucuktur du net deger yoktu ama 2 kusuratlardaydi gecen aylarda kan degerim 3.4 olmustu ben yine umutlandim ama once 3 e ve sonrada 0.2 diye düştü

5 gün gecikti ilk gebeliğimi ögrendimde 8 gün gecikmişti normal testte öğrenmiştim kürtaj oldum va geçti ilk adetimi oldum 2 . Ay adet beklerken günüme yakın lekelenme oldu geçti çok minikti ve adet ol adım 5 günde gecikti kanda negatif erken diye olsa keşke negatif durumu da geç döllenmedir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…