Kızlar duruma nerden başlasam anlatsam bilmiyorum geçen ay rahatsızlandım. Grip gibi. Ha bugün ha yarın geçer derken Göğüsümde ağrı oldu . Doktora gittim bronşit olmuşsun dedi. Dedim ki ben korunmasız ilişki yaşadım hamile olabilirim ( bana 14 günlük antibiyotik yazdı , röntgen ekg falan istedi) beta baktık değer negatif çıktı antibiyotiği kullan dedi ben tekrar hatırlattım adetime 1 hafta var hamileysem bile çıkmayabilir dedim 1 haftada hamile kalacak değilsin dedi . Bende başladım antibiyotiğe adetim gecikti kan verdim hamileyim. Antibiyotiği acilen kesiyorsun dedi. Sonra değerim düştü kimyasal gebelik oldu.
Aradan 14 gün geçti ben yine hasta oldum. Dün hafif ateş vardı tüm vücudum çok kırgındı . Bugün boğazımın yan tarafları çok ağrıyor başımı sağa sola çeviremiyorum. Dışardan bakılınca şişlik yok ama elleyince sertlik var. Ayrıca ensem çok ağrıyor ve boynum aşırı ağrıyor. Tam boynumun ağrıdı dediğim yer lenf bezi varmış bende korktum Allah korusun kötü bir şey olmasın diye. Bu ayda korunmadık yine hamilelik olduysa antibiyotik kullanmak istemiyorum , bir yandan benim sağlığımda çok önemli . Sırf bu yüzden doktora gitmek istemiyorum bana akıl verin . Fotoğrafta parmağının ucunun olduğu yer ağrıyor bu şişlik dışardan görünmüyor ya da ben göremiyorum