Saç Rengi ve Saç Boyama kızlarrr acill yardım lütfen çok mutsuzuumm :(

gabriyella

:))
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
27
0
86
Ankara
kızlar bn saçlarıyla çok uğraşan biriyim ve sürekli boyamalar yaptım koyuydu saçlarım ama boyatmaktan o kadar sıkılmıştım ki artık kendi saç rengimde bi renkle boyatmayı düşünüyodum . nihayet kuaföre boyattım saçımı açtırarak tabii ama hiç sevmedim rengi çünkü istedğim renkle alakası yoktu bal köpüğü gibi bi renk oldu hiç beğenmedim onun üzerne de geçen hafta perşembe günü loreal excellence 7 1 küllü kumral uyguladım ama renk hemen aktı yani tutmadı ama bn eski koyu saçlarımı özlüyorum şimdi de hint kınası aldm kahverengi sizce tutar mı kızlar lütfen biri yardım etsn kafayı yicemm çok mutsuzum

canım saclarını o kınayla boyarsan daha berbat olur.benden tavsıye onu kullanma.bende yapmıstım daha da kotu oldu.yınede sen bılırsın

canım çok fazla uğraşmışsın tutarmı bilmiyorum ama çok berbat bi durmdaysa boya tabii.. senn yerinde olmuş olsaydım boyayıp saçlarımı kestirirdim kendi haline dönmedende bişi yapmazdım... Bende çok fazla uğraşıydum saçlarımla ufakken bile annemn kalan boyalarını sürerdim artık düşün ama şu son iki senedir avuç avuç duş öncesi ve sonrası saçlarım dökülüyo bioxin kullandım daha beter oldum doktora gitmem gerek anlıcağın

kızlar başka sitelerden de baktım hint kınasına ama hiç önermiyolar çok yıpratıomuş onun yerne bitksel boya mı kullansam diyorum ama napcam bn of yaa

evet baya uğraştım ya saçlarımla bn eski doğal saç rengimi özlüyorum şimdi çok pişmanım zaten boyattığım için saçlarımı zatn yeni kestrdm çok yıprandıkları için

teşekkür ederim kızlar ilgilendiğiniz için.topiklerin birinde ceviz kabuklarının koyulaştırdığını söylüyorlar acaba boyalı saçta da olur mu ki :26:

teşekkür ederim kızlar ilgilendiğiniz için.topiklerin birinde ceviz kabuklarının koyulaştırdığını söylüyorlar acaba boyalı saçta da olur mu ki :26:

cnm hint kınası yerine koyu kahve tonlarında boya denesen kapatır bence koyu halimi özlüyorum dediğine göre sorun olmaz sanırım ama sakın siyah yapayım demedeee üzme kendini bu kadar hal olur bence

canım zaten koyulaştırmak istiyorsan 5 tonlarında boya, bayaa koyulaşır ve akmaz kolay kolay..uzun süre idare eder seni...marka olarak da loreal kullanmanı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…