• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr

$IMG_20130805_165447.jpg ü

benmı yanlsı goruyorum hala var ya.s ılk defa cıktı yazıları okurdum saatler sonra cıktı dıe bende hc cıkmazdı

Eki Görüntüle 772786 ü

benmı yanlsı goruyorum hala var ya.s ılk defa cıktı yazıları okurdum saatler sonra cıktı dıe bende hc cıkmazdı

Bence var canım. Benim de ilk öyle çıkmıştı. Daha çok yeni olmalı. 2 gün sonra tekrarla, daha net olacaktır. Hatta elinde ovulasyon testi varsa onu dene. Onda daha net çıkıyor :) Gözünaydın

Son düzenleme:
Bence var canım. Benim de ilk öyle çıkmıştı. Daha çok yeni olmalı. 2 gün sonra tekrarla, daha net olacaktır. Hatta elinde ovulasyon testi varsa onu dene. Onda daha net çıkıyor :) Gözünaydın

Elimde ovulasyon testi var ama onda nasil cikiyo

Dun ader gunumun sonuydi gelmiodu yaptim silik cikti ovulasyonda ozmn gebelik yok demekkii

Normal şartlarda ovulasyon testi sadece yumurtalama günleri sonuç verir. Ama hamile isen, adet günün gelmiş ve olmamışsan, normal bir gebelik testine göre daha belirgin çift çizgi çıkıyor, gebelik testindeki kadar silik değil yani. Ovulasyon testleri yumurtlama günlerinde ve hamilelikte pozitif çıkar sadece :34:

Normal şartlarda ovulasyon testi sadece yumurtalama günleri sonuç verir. Ama hamile isen, adet günün gelmiş ve olmamışsan, normal bir gebelik testine göre daha belirgin çift çizgi çıkıyor, gebelik testindeki kadar silik değil yani. Ovulasyon testleri yumurtlama günlerinde ve hamilelikte pozitif çıkar sadece :34:

adet oldum ama tughaftı pedıme cok az geldı dusun 2 ped bos bosuna kylanıldı ıkıncı gun azaldı lekeye dondu bnde ovulasyon testı yaptım tabıkı bu resımdekındeen koyuydu ama sonucta sılık cozgı oda ne bılım yaa

Ikinvi teste hicbisey cikmadi yani negatif:-(erken ama cok kotu oldum ya gordgumde mutluluktan aglamistm smdinyok

Dur yaaa hemen ümitsizliğe kapılma :20: Bekle bakalım 2 gün daha... Adetin beklediğin günde mi geldi peki o şekilde?

ıkı gun gectı canım ole oldu ne bılım kapıldım herkes aldıgım test markası nı hatalı dıo buralarda tuhaf oldum

bence hemen canını sıkma. Bekle bir iki gün adet olmazsan tam olarak, o zaman kan testi yaptır..

canım ben oldum ayın 31nde oldum ıkı gun gecıkmelı ama belırtılerım devam edınce suphelendım test yaptıım aksam yaptıgım test negatıf buralarda yazıyo nova marka hep sılık cıkıyo saatler sonra dıe saat 6da yaptım hala sılıkte olsa cızgı yok yanı yarın sabah bellı olcak hersey artık

ben de de garip bir şey oldu bu ay.. Adetime 1 hafta kala sabahları hafif bulantım oldu. Bir gün sabah kasık ağrısıyla kalktım bir gün şiddetli göğüs ağrısıyla..adetime 3 gün kala kanamam oldu adet gibi ve normalde hep 7 gün süren adetim 3 gün sürdü ve aniden kesildi.. Şimdi de hafif ağrım var?? Fikriniz var mı acaba bu konuda?

sabah yaptım 15 dakıkada bısey cıkmadı neyse bır kadının dha hayallerını yıktı bu test nedıeyeyım suan hıcbısey dıcek durumda degılım cok ıstıyorum halada ıstıyorum allahım bırgun nasıp edıcek:S

Back