Kizlarr yarin parfumeriye gidecegim parfum onerileriniz...

kortizol

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
215
50
Kizlar merhaba. Ben cicekli meyveli sabunsu kokulari seviyorum. Yoğun baharatlari ve pudrayi pek sevmem. Cok severek kullandigim parfumler dkny be delicious, tresor in love, chloe by chloe. Bana kış ayi icin parfum onerileriniz var midir yarin deneyecegim de...
Deneyip de sevmedigim parfumler. Envy me, jasmin noir, hypnotic poison, black opium.
Engin bilgilerinizden yardim lutfen:)

Canim istersen Boss nuit pour femme'ye bir bak.
Senin beklentilerini karsilicak bir parfüm olduguna inaniyorum. Sisesinin siyah olduguna kanma.
Beyaz ciceklerden olusan hafif bir parfüm. Parfüm ciceksi sabunsu bir acilis yapiyor. Daha sonra hafif bir meyvemsi tatlilik eslik ediyor bu notalara. Son olarak hafif bir odunsuluk ekleniyor. Fazla degisen bir parfüm degil.
Ben bu parfümü ilk gördügümde gece kullanimi icin uygun cok agir bir koku bekledim ama öyle degil.
Sisesinin rengiyle uyumlu bir koku olmamis.

yada especially escada'ya bir göz at.
Diyer escadalar gibi yogun sekerli bir parfüm degil. ciceksi taze bir parfüm. Diyer deneyipte begenmedigin parfümlerden ücü agir oldugu icin hafif kokulardan hoslaniyorsun diye düsündüm.

Ama malesef kislik kokular genelde daha yogun oluyor. Bu yüzden sana bir kac tanede kislik kendini hissetirin parfümler önermek istiyorum.

1. Escada magnetism
2. Thierry Mugler alien
3. Lancome la vie est belle
4. Armani Si

Son olarak da Guerlan L'instand'i listeye ekliyebilirim yanliz bu kokuyu kendimde deniyemedim. Sadece cok begenilen seksi bir koku oldugunu duydugum icin tavsiye ediyorum
umarim begendigin bir parfüm bulursun :)

Kizlar merhaba. Ben cicekli meyveli sabunsu kokulari seviyorum. Yoğun baharatlari ve pudrayi pek sevmem. Cok severek kullandigim parfumler dkny be delicious, tresor in love, chloe by chloe. Bana kış ayi icin parfum onerileriniz var midir yarin deneyecegim de...
Deneyip de sevmedigim parfumler. Envy me, jasmin noir, hypnotic poison, black opium.
Engin bilgilerinizden yardim lutfen:)
Sabunsu diyince aklıma ilk Dior Pure Poison geliyor. Çiceksi ve sabunsu bi koku.

Canim istersen Boss nuit pour femme'ye bir bak.
Senin beklentilerini karsilicak bir parfüm olduguna inaniyorum. Sisesinin siyah olduguna kanma.
Beyaz ciceklerden olusan hafif bir parfüm. Parfüm ciceksi sabunsu bir acilis yapiyor. Daha sonra hafif bir meyvemsi tatlilik eslik ediyor bu notalara. Son olarak hafif bir odunsuluk ekleniyor. Fazla degisen bir parfüm degil.
Ben bu parfümü ilk gördügümde gece kullanimi icin uygun cok agir bir koku bekledim ama öyle degil.
Sisesinin rengiyle uyumlu bir koku olmamis.

yada especially escada'ya bir göz at.
Diyer escadalar gibi yogun sekerli bir parfüm degil. ciceksi taze bir parfüm. Diyer deneyipte begenmedigin parfümlerden ücü agir oldugu icin hafif kokulardan hoslaniyorsun diye düsündüm.

Ama malesef kislik kokular genelde daha yogun oluyor. Bu yüzden sana bir kac tanede kislik kendini hissetirin parfümler önermek istiyorum.

1. Escada magnetism
2. Thierry Mugler alien
3. Lancome la vie est belle
4. Armani Si

Son olarak da Guerlan L'instand'i listeye ekliyebilirim yanliz bu kokuyu kendimde deniyemedim. Sadece cok begenilen seksi bir koku oldugunu duydugum icin tavsiye ediyorum
umarim begendigin bir parfüm bulursun :)

Oncelikle cok tesekkur ederim yazin icin. Alien i begendigimi hatirliyorum ama ohh ne guzel dersin ya, o hissi verememisti bana. Boss nuit pour femme ve armani si ye bakicam testerini bulursam merak ettim fazlasiyla:) umarim istedigimi bulurum cunku gidip gidip gelmek istemiyorum gideyim seveyim alayim bitsin:/

Baska öneri varsa acigim kızlarrrr

Givenchy Ange ou Demon Le Secret cicekli, meyveli ve hafif bir koku, sevebilirsiniz. Bir de Loewe'un I Loewe You Tonight'i var o tarzda, daha az bilinen bir koku, onu da deneyebilirsiniz=)

Cnm meyveli diyince Armani Si Intense - siyah şişeli olanı önerebilirim. Yoğun bir meyve kokusu var ve oldukça kalıcı, kış için ideal :)

Givenchy Ange ou Demon Le Secret cicekli, meyveli ve hafif bir koku, sevebilirsiniz. Bir de Loewe'un I Loewe You Tonight'i var o tarzda, daha az bilinen bir koku, onu da deneyebilirsiniz=)
Canim tesekkur ederim oncelikle. Nasildir kaliciliklari iyi midir? Ben vrligi belli olmayan bi parfum istemiyorum onun icin soruyorun:) bunlardan gorursem mutlaka deneyecegim:)

Cnm meyveli diyince Armani Si Intense - siyah şişeli olanı önerebilirim. Yoğun bir meyve kokusu var ve oldukça kalıcı, kış için ideal :)
Kapagi siyah olan gordum de tumden siyah olani gormedim hic. Tumden siyah dimi sizin dediginiz? Bakacagim tesekkur ler:)
Internetten yaptigim birkac arastirmaya gore benim sevdigim parfumleri sevenler genelde burberry body, dior miss dior, yves saint laurent paris, narciso rodrugez for her pembe sise de sevmis. Siz ne dusunuyorsunuz hitap ederler mi bana? Etmezlerse hic bakmayayim. Cunku bu kdr cok kokuyu bir gunde bakarsam yanlis bi parfum secerim..
Elimdeki bu parfumlerden bir tik daha agir olmasinda sakinca yok kis mevsimi sonuçta ben de 27 yasinda beyaz tenli ve evliyim:) ha ruhum cok daha genc, o ayri:KK66:

Parfüm önerisi zor iş.Misal az önce sıraladığın parfümleri ben hiç beğenmedim.Acele etme kendine liste yap farklı farklı zamanlarda bak.

Clinique happy heart bana kokusu acı , ekşi geliyor. Herkesin koku zevki farklı tabi o_O

Canim tesekkur ederim oncelikle. Nasildir kaliciliklari iyi midir? Ben vrligi belli olmayan bi parfum istemiyorum onun icin soruyorun:) bunlardan gorursem mutlaka deneyecegim:)
Ikisinin de kaliciligi ortalamaydi benim ustumde, 4 saat civarinda. Ama kalicilik tenden tene cok degisiyor, denemenizde fayda var. Bu arada denemeyi dusunduklerinizden Narciso Rodriguez biraz pudrali ve odunsu, meyve-cicek kombinasyonuna pek uymayabilir, ben kokusunu seviyorum ama. Miss Dior bana fazla sekerli geliyor, Paris de bende sadece yasemin kokuyor=) Ama dedigim gibi tende durusu cok farkli olabilir.

Ikisinin de kaliciligi ortalamaydi benim ustumde, 4 saat civarinda. Ama kalicilik tenden tene cok degisiyor, denemenizde fayda var. Bu arada denemeyi dusunduklerinizden Narciso Rodriguez biraz pudrali ve odunsu, meyve-cicek kombinasyonuna pek uymayabilir, ben kokusunu seviyorum ama. Miss Dior bana fazla sekerli geliyor, Paris de bende sadece yasemin kokuyor=) Ama dedigim gibi tende durusu cok farkli olabilir.
Ama agir degiller anladigim kadariyla. Ben benzer seyleri sevmem o yuzden tarzi farkli olsun istiyorum zaten. Narcisoya bakayim o zaman onlarin icinden de. Karakterli bir koku olsun istiyorum derdim o. Chloe ve tresor in love in karakterli yapilari beni cezbediyor. Zengin kokuyorlar tek bir nefesin her saniyesinde yukselen bir haz aliyorum kendim bile koklarken. Yeni alacagim parfum de hos degil, hostan fazlasi olmalı. Ama sac makyaj fondotenine kadar yapili ancak kullanilabilecek keskinlikte de olmamali. Fazla suslu degilim cunku. Bakalim begendigim olacak mi. Olursa yazicam buraya kizlar:)

Doğru diyorsun.işte bu yüzden insan öneride bulunmakta da zorlanıyor.
Zaten parfümler gercekten tende cok farklı duruyor. Kimisinde ekşi kokan parfüm silikleşirken, kimisinde püfür püfür estiriyor. Denemeden almamak lazım.

Kizlarrrr gittim parfumeriye. Ve tahmin edin ne aldim? Hiccbisey:))
Narciso rodrugez hakikaten bana gore degilmis. Flowerbomb kokladim cok sekerli geldi. Jadore daha cok 40li yaslara hitap edeemis gibi geldi. Miss dior a bakmadim cok sekerliymis diye. Diger bahsi gecen parfumleri bulamadim testerini sevilde bakamadim:/
Dolce gabbana pour femme intens mi ne vardi kirmizi sisede. O guzeldi ama fazla sekerliydi. Elie saab diye bi parfum kokladim kolumda yer olmadığı icin deneyemedim ama koklayinca cok guzel geldi tabi bilmiyorum tenimde nasil durur. Internette esmer ten kokusu demisler. Deneyen varsa soyleyebilir mi? Size gore nasil bir parfum? Bu arada benim parfumlerimin resmini sizlerle paylasacagim simdi:)

Eklentiler

• 20150914_151549.jpg
    20150914_151549.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 91
Kizlar bu arada uzuldum simdi armani si ye bakmayi unutmusum:/ ama bakacagim onu da unutmayim. Elie saab a armani si siyaha bakicam yine aklina parfum gelen varsa sizlere acigim:)

Kizlarrrr gittim parfumeriye. Ve tahmin edin ne aldim? Hiccbisey:))
Narciso rodrugez hakikaten bana gore degilmis. Flowerbomb kokladim cok sekerli geldi. Jadore daha cok 40li yaslara hitap edeemis gibi geldi. Miss dior a bakmadim cok sekerliymis diye. Diger bahsi gecen parfumleri bulamadim testerini sevilde bakamadim:/
Dolce gabbana pour femme intens mi ne vardi kirmizi sisede. O guzeldi ama fazla sekerliydi. Elie saab diye bi parfum kokladim kolumda yer olmadığı icin deneyemedim ama koklayinca cok guzel geldi tabi bilmiyorum tenimde nasil durur. Internette esmer ten kokusu demisler. Deneyen varsa soyleyebilir mi? Size gore nasil bir parfum? Bu arada benim parfumlerimin resmini sizlerle paylasacagim simdi:)
Keşke miss diorada baksaydın. Coco mademoisellenin tatlımsı haliydi. Ben cok seviyorum o kokuyu. Ve flowerbomb gibi şekerli ağır bir koku değil. Ama sen cicek kokusu seviyorsan miss dioru da begenmeme ihtimalin var. Birde elie saab bana olgun kadın kokusu gibi geliyor beğenmiyorum.

X