Saç Rengi ve Saç Boyama kızlarr yardımmmmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar ben saçlarımı daha önce palette ile açıp kaamel ve kahve köpüğü karışımına boyuyordum. ama artık bu renkten sıkıldım ve içinde hiç bakırlık olmayan küllü bir kumral istiyorum kış için. loreal ultra açıcı 6.1 ile boyadım. çok güzel bir renk oldu ama 2 hafta sonra alttan yine bakırlıklar geldi aktıkça. tam olarak küllü bir kumralı nasıl elde ederim? acaba 2. defa lorealle boyasam bakırlık gitgide azalır mı?

bence ultra açıcı serisiyle olmaz..
bende de aynı problem var..bende küllü kumral alıcam muhtemelen..loreal excellence serisindeki küllü kumral çok açık duruyo..yani bi de akacak çünkü..o nedenle palettenin küllü kumralı iyi olur gibi geliyo.. ama emin değilim hala..yani koyu küllü kumral (ki doğal saç rengim) koyu bir renk..o kadar koyu olsunda istemiyorum..o nedenle küllü kumral alıcam ve büyük ihtimalle palette olcak

teşekkürler kızlar palette e bir bakayım koyu geldi rengi ilk bakışta aslında.. devamlı aynı boyayla boyarsan bakırlık gider inşallah teşekkürler tekraropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…