Saç Rengi ve Saç Boyama kızlarr yardımmm

pessimist

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
807
3
316
İstanbul
acabaa küllü kumral (7.1) ile küllü sarıyı karıştırsam nası bi renk olur aranızda deneyen varmı bn doğal bişe olsun istiyorum sadece küllü kumral çok koyu olur diye korkuyorum onun için bişeyle karıştırim diyorum ama daha önce hiç boyaları karıştırmadığımdan bilmiyorum nasıl olur kızlar önerilerinizi esirgemeyin lütfenn

ben palette ile açtıktan sonra küllü sarıya boyadm o açılan saç koyuldu ..yani istedgmz hemen elde etmek çok zor..

saçının doğal rengi ne bilmiyorum ama küllü kumral ve küllü sarıyı karıştırırsan bence koyu ver mat bir renk çıkar...onun yerıne tek renk olarak açık küllü sarı boyasan daha iyi olabilir..ilk başta mat gibi görünüyor,iki yıkamada harika bir renk oluyor,ama alt zemin rengin açıksa tabi...koyuysa da açık küllü sarı alıp oksidan oranını fazla tutabilirsin....

bncede çok güzel öle tutcağını bilsem hemen boyarım ama cnm öle olmuyo işte kolestonun normal serisindeki 8.1 le boyadım hiç alakası yoktu kutudakiyelee

aslında ben röfle üstüne boyamıştım bunu renk çok hoşuma gittiğiiçin tabii sonuç yeşil gri bi saçtı ama diplerim hoş olmuştu biraz turunculuk vardı tabiki en iisi kutunun üstündeki bu rengi nasıl elde edebilirz diye sormak sanırım

kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler ama açık külllü sarı çok açık bana göre bn o kadar açık olsun istemiyorum bide şu oksidasyon oranını fazla tutarsam saça zararı varmı korkuyorum açıkcası ne kadar fazla koymam gerekiyo bide ne kadar açıyo bu saçı kusura bakmayın çok soru sordum yaa

galiba kendimiz elde edemeyiz cnm anca kuaförr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…