Kizlarr yardimm

bendimm

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
5.473
9.993
448
İstanbul
Merhaba arkadaslarr, gecen konu acmistim 4 aylik bebegimle tasinsak mi, klimali evde mi kalsak diye.
Ev bulduk temizlettik. Esyalari koliledik ama ben yardimci olan kimsem olmadigi icin bittiimm..
Oglumda dis cikarmaya devam ediyor mizmiz kucaktan inmiyor haliyle.
Simdi sorumm suu.. Evi temizleyen bayan esya yerlestirme isinde su koyverdi. Gelirim ama sabah gelir oglen giderim yetisen yetisir yetismeyen kalir dedi.
140 tl ye gelip sabah 8 oglen 1 de gidecekmis.. E haliyle yetismez.
Kalani ben halldemem.
İzmir de var mi temizlige giden bi bayan bunu rahatca yapabilir..
Karsiyaka civarinda.. İnsallah tanidiginiz bildiginiz biri vardir yoksa yandim ben.. Esimde yogun calisiyor.. Zaten o anca beyaz esyalari takicak sohben takicak perde vs. Yarin da ise gidecek..
Yardimlarinizii bekliyorummm.

Sabahtan öğleye 140 verme sakın.

140 tl alıp , yarım gün parası almak istiyor da .. kabul etme sakın .

Tam gün çalışır , ne yetişirse yetişir ama saatini doldurur .

İzmirde değilim , isim konusunda yardım edemeyeceğim . Ama burda olsaydın benim ablayı tavsiye ederdim .... sen git desen de gitmezdi :)

Ah bana da oyle biri denk gelse bundan sonra 15 de yada ayda bir alicam zaten..

Ah bana da oyle biri denk gelse bundan sonra 15 de yada ayda bir alicam zaten..

Bende sürekli alıyorum . İnan kendi evi gibi oldu zaten .

Geçen banyo kaldı en son , benimde işim var akşam yetişeceğim . Saat akşam 7 de ... abla git ne olur gözünü seveyim git ... daha duşa gireceğim , hadi beraber çıkalım seni bırakayım diyorum ...yok yok sen gir duşuna ben bakmam sana banyoda işim var daha diyor İş dediği de fayans derzlerini beyazlatmak

Umarım bulursun sende gönlüne göre ...canı gönülden diledim .

Ay ne iyiymiş ne şanslısınız. Yardımcı bulmak öyle zor ki...antalya'da olma ihtimaliniz var mı?

HAyırlı olsun 140 tl verme sakın yarım gün parası için çok fazla.

Ohh masallahhh

Ay ne iyiymiş ne şanslısınız. Yardımcı bulmak öyle zor ki...antalya'da olma ihtimaliniz var mı?

Yok , Kocaeli maalesef .

Antalya da tek yaşayan babam var ... kadın bulacağız diye tırmandık resmen yazın gidince . Gelenler hep aman tek adam iki silip giderim derdinde .

hahaha Ayy ne komik kadinmis oyle

İzmirde benim teyzem gidiyor temizliğe sorabilirim istersen ev yerleştirme yapıyormu diye

Yok , Kocaeli maalesef .

Antalya da tek yaşayan babam var ... kadın bulacağız diye tırmandık resmen yazın gidince . Gelenler hep aman tek adam iki silip giderim derdinde .
Ya antalya'da çok sorun bu konu zaten. Benim rastladıklarım da hep öyleydi inanın. Hiç iyi birine denk gelemedim
Aynen siZin dediğiniz gibi iki silip göstermelik yapıp gidiyolar. Ee o kadarını ben de yapıyorum ki zaten.

Bu arada yarım gün 140 çok değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…