Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlarr Yardımm!

Imperatrice

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2013
4
0
6
Ankara
Meraba kızlar. Bi konuda yardımınıza ihtiyacım varr. Benim saçlarım simsiyah ve uzun. Uzun zamandır röfle yaptırmak istiyorum çünkü bıktım artık bu halimden fakat hangi renk daha uygun olur karar veremedim. Siyahın üzerine renk tutmaz deniyo genelde açtırmam konusunda uyarıldım ama kuaförümle konuştum o öyle bi şey demedi kızıl veya bronz yakışır istediğin zaman gel yaparız dedi. Ben pek kızıl istemiyorum açıkcası. Sizin başka önerebilceğiniz bi renk var mı? Siyaha ne gider sizce?? yardımınızı bekliyorm şimdiden teşekkürler...

ana sacin mi siyah

eger oyleyse roflenin sana yakisabilecegini sanmiyorum

kuaforler para kazanmak icin olur derler yapmaya calisirlar

ama sana ucuk rakamlar soylerler cebinde bi 300 tl. gibi bir parayla gitmen lazim

tabii bu fiyat semte gore degisir. ama saclarim uzun diyorsun uzun sac her zaman daha pahali oluyor

sen sacini actiracaksin boyayacaklar sonra rofle cook uzun is

bence de karamel bakir tonlarinda bi kullan gozun alissin sonra duruma gore yaptirir yada yaptirmazsin

evet kendi rengim siyah hiç boya yok saçımın rengini de tamamen değiştirmek istemiyorum açıkcası kaşlarm da siyah olduğu için bi de onları boyamakla falan uğraşamam bi değişiklik olsun diye röfle düşünmüştm ama bilmiyorum kafam karıştı. sağl ama cnm ;-)

Back